Titeket nem idegesít ezeknek a szerencsétleneknek a mindennap 500000000000X kiírt: "mit ehetek? Mit nem ehetek? Mikor egyek? Mikor ne egyek? Mitől hízhatok? Mitől nem hízhatok? " ostoba kérdéseik?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 20:17
11/14 anonim válasza:
Engem a "Hogyan tudnék fogyni hasról,combról,karról,agyból,stb.?", ill. "zöldkávés" kérdések irritálnak a legjobban,de általában is a kérdezők 99%-a sültgyökér.
12/14 anonim válasza:
Engem az szokott zavarni, hogy mindig azt kérdezik, "sikerülhet-e így" lefogyni. Persze, amiket leírnak, az alapján, azt betartva sikerülhetne is, de aztán másnaptól már úgysem tartják be, és pont ezért nem sikerül nekik. De akkor minek kérdezik meg?
13/14 George88 válasza:
A legnagyobb a "fejrol akarok fogyni" volt! :D
14/14 anonim válasza:
Engem emellett még az is zavar, amikor egy egyszerű kereséssel megoldható kérdés feltevőjét még nekiállnak védeni, ahelyett, hogy szólnának neki, hogy gondolkodni kéne, hogy ne maradjon hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!