Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ezeknek...

Titeket nem idegesít ezeknek a szerencsétleneknek a mindennap 500000000000X kiírt: "mit ehetek? Mit nem ehetek? Mikor egyek? Mikor ne egyek? Mitől hízhatok? Mitől nem hízhatok? " ostoba kérdéseik?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 7. 20:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem a "Hogyan tudnék fogyni hasról,combról,karról,agyból,stb.?", ill. "zöldkávés" kérdések irritálnak a legjobban,de általában is a kérdezők 99%-a sültgyökér.
2014. ápr. 7. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem az szokott zavarni, hogy mindig azt kérdezik, "sikerülhet-e így" lefogyni. Persze, amiket leírnak, az alapján, azt betartva sikerülhetne is, de aztán másnaptól már úgysem tartják be, és pont ezért nem sikerül nekik. De akkor minek kérdezik meg?
2014. ápr. 8. 07:28
 13/14 George88 ***** válasza:
A legnagyobb a "fejrol akarok fogyni" volt! :D
2014. ápr. 8. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem emellett még az is zavar, amikor egy egyszerű kereséssel megoldható kérdés feltevőjét még nekiállnak védeni, ahelyett, hogy szólnának neki, hogy gondolkodni kéne, hogy ne maradjon hülye.
2014. ápr. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!