Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belső comb formálására mi a...

Belső comb formálására mi a hasznos? Többi lent!

Figyelt kérdés

170cm vagyok és 56kg, ami alapból nem rossz szerintem annyira, már fogytam is 3kg-ot, odafigyelek arra hogy mit eszek és mennyit, nem diétázok de próbálok fehérjedúsan és cukormentesen enni, heti 3x járok edzeni ahol taposózok fél órát és bizonyos testrészeimre edzek, már mindenhol szépen látszik a változás, de a belső combom valamiért nem akar alakulni, összeér és narancsbőrös, és a rövidnacimból is kibuggyan.. mi az amit még plusszba csináljak, ami hatásos rá? nagyon fontos lenne, köszi:)

17/L

2014. ápr. 6. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
A narancsbőr lényegében zsír. A zsírt diétával tudod eltüntetni.
2014. ápr. 6. 20:06
 2/2 anonim ***** válasza:

a cukor egy olyan dolog,hogy alap,hogy nem esszük,szóval ezzel nem tudom mit akartál.

ilyen adatok mellett meg csak akkor buggyanhat ki a rövidgatyából a lábad,ha a 13 évesen hordott nadrágba akarod belepréselni magad.

vagy nincsen a testeden izomzat és az összetétele csont meg zsír.

ebben az esetben tömeget kellene növelni,hogy fejlődjön az izomzat,ez lenne logikus és aztán lediétázni a felesleget.

ha most lediétázod a zsírt,mert csak a ch csökkentéstől fog eltűnni,akkor a végére leszel a 170hez kb 48 kiló,nem fogsz kinézni sehogy,viszont nem lesz zsír a lábaidon.

2014. ápr. 6. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!