A comb és a fenék formálására valami jó tipp?
Figyelt kérdés
A két említett terület fogyasztására és formálására tudtok valami jó, bevált módszert?2010. júl. 21. 21:17
2/7 anonim válasza:
a guggolás hosszú távon szétcsinálhatja a térdeidet,én inkább a biciklizést ajánlom.
3/7 A kérdező kommentje:
A térdeim már alapból nem bírják a terhelést. Igazság szerint az összes ízületem el van kopva, egyik sem bírja a terhelést.
2010. júl. 21. 21:36
4/7 anonim válasza:
Én a görkörit ajánlanám. Nekem bevált! :)
5/7 anonim válasza:
A görkoriról csak annyit, hogy a múltkor felhúztam a régi korimat, a jobb lábamon az első kerékről kettétört a műanyagborítás, beakadt a másik két kerék közé, és akkorát zakóztam, hogy másnap is alig tudtam leülni, úgy se..re estem. De amugy nem akarlak elrettenteni a korizástól...:) Csak vigyázz! Ha régi a korid, először ellenőrizd a kerekeket!
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos már régóta nincs korim :(
Na majd szülinapomra kérek egy újat és akkor megint elkezdek korizni :) Kösz a tippet :)
2010. júl. 21. 22:13
7/7 anonim válasza:
a biciklizes is megterheli a terdet, a futas meg plana.
uszast ajanlanam mindenkeppen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!