Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nem éhes lenni?

Hogyan tudnék nem éhes lenni?

Figyelt kérdés
nem akarok enni.kicsit le akarok fogyni úgy hogy ne egyek de éhes vagyok. van valami módszer amitől ne lennék éhes evés nélkül?

2014. ápr. 5. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyél annyit, hogy ne legyél éhes. Csak ne olyanokat, amikben sok a kalória.

A sok zöldségtöl tele van a hasad, és mégis tudsz fogyni.

2014. ápr. 5. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

A koplalás NEM FOGYÓKÚRA!!!!!!!

Ezért tippeket sem adok.

Többet ártasz vele a testednek, mint használsz.

És van egy rossz hírem: mozgás nélkül SOHA nem fogsz fogyni!

2014. ápr. 5. 16:22
 3/5 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Enni próbáltál már éhség ellen?
2014. ápr. 5. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Fából vaskarikát akarsz, kecskét és káposztát... Örülj, hogy működik a tested éhségérzete, fontos inger az.

Evés nélkül akarsz fogyni?! A tested pedig működjön el a semmiből? Ez nem így megy.

2014. ápr. 5. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

ha diétázol ( megfelelő mennyiségű jó kalóriát fogyasztasz, viszont a régihez képest csökkented az ételeid mennyiségét, adagokat) akkor kb 2 hét alatt hozzá lehet szokni a kevesebb mennyiséghez. Ritkábban leszel éhes.

én Másfél hónapja még 3 óránként éhes voltam. Mióta életmódot váltottam más dolgokat eszem főleg, és kevesebbet. Ma már 7-8 órával az előző étkezéshez képest kezdek éhséget érezni.

Nem az a megoldás hogy nem eszel amikor éhes vagy. Koplalni úgysem tudsz egész életedben mert nem fogod bírni. Egyél rendes ételeket husi, zöldség. krumplit és tésztát is lehet csak ritkábban. hetente pl csak egyszer....

egyél kisebb mennyiségeket, és idővel össze fog szűkülni a gyomrod. ritkábban érzel éhséget. eleinte kicsit szar... de megéri.

2014. ápr. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!