Ha csak vegetáriánus ételt eszem telítenek de még mindig éhes vagyok, hogy lehet egyáltalán vegetáriánusnak lenni?
Figyelt kérdés
Meg milyen jóízű vegetáriánus ételek vannak egyáltalán, mert az ilyen káposztákat hagymákat paradicsomokat répákat nem is szeretem. A kenyérre mondjuk mit kensz? Vagy rizst, babot, meg krumplit esznek?2013. szept. 11. 12:01
1/4 anonim válasza:
Egyél húst, a szervezetnek szüksége van arra is, nem véletlenül van gumós zápfogunk.
2/4 anonim válasza:
Főzelékek,teljes kiőrlésű kenyér,zabpehely,magvak,gyümölcsök,krumpli,barnarizs,hüvelyesek(főzeléknek nagyon jók)kenyérre mogyoróvaj,növényi pástétomok.Ha változatosan eszel,el lehet vele lenni.
3/4 anonim válasza:
Első válaszoló!!
HA A KÉRDEZŐ VEGA AKAR LENNI AKKOR MÉGIS KI A FENÉT ÉRDEKEL HOGY GUMÓS ZÁPFOGUNK VAN ????!!!!!
4/4 anonim válasza:
kenyérre vajat, margarint kenek. ez hogy a vegetáriánussághoz? szerintem kevered a vegánnal, ott nem esznek semmi állatit, tehát tejterméket sem olyat se, ahol nem kell megölni az állatot. a rizs,bab, krumpli nem állatból van, szóval nem értem, miért gondolod, hogy nem ennének. egyébként, mindent, ami nem hús...gondolj a köretekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!