Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most már rendesen eszem,...

Most már rendesen eszem, mégse indul a fogyás, mit lehet ezzel csinálni?

Figyelt kérdés

Eddig zabáltam, főleg édességeket, nyilván híztam.

Most elhagytam az édességeket és a cukrot, reggel biomüzli mandulatejjel, ebédre általában grillezett hús vagy hal barna rizzsel vagy zöldséggel, este sovány túró, pulyka- vagy csirkemell sonka, humusz vagy valami sovány sajt.

Napközben megeszek pár szem szőlőt, mandulát vagy almát.

Eddig is így étkeztem, csak ment mellé a rengeteg édesség.

Ezt már csinálom 2-3 hete és semmi változás. Mondjuk legalább nem hízom, de most akkor mégis mennyivel kevesebbet kéne enni, hogy fogyjak is, mert ennél kevesebbet nem akarok. Mozgok rendesen.

Azt meg ne mondjátok, hogy átálltam "vészraktározásra", meg egyebek, kb. 40 kiló súlyfeleslegem van, meg ennyi idő alatt nem kell raktározni semmit.

2014. ápr. 4. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél indul be azonnal a dolog. De nem csak az elején, pár kiló fogyás után is előfordulhat, hogy stagnálni fog a súlyod. Ne 2-3 hét után várd a változást, és jobb is lesz, ha beletörődsz, hogy még egy jó ideig folytatnod kell ezt az életmódot, mert a 40 kiló fölösleg nem fog egykönnyen lemenni.
2014. ápr. 5. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem vártam, hogy azonnal beinduljon, de azért 3 hét után lemehetett volna mondjuk fél kiló vagy tíz deka. Szóval ezért nem értem.

Arra sem számítottam, hogy 40 kiló két perc alatt menjen le és beletörődnöm sem kell semmibe, mert ahogy írtam is, eddig is így étkeztem, csak mérhetetlen sok édességgel.

2014. ápr. 9. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

- müzli

- rizs

- tej (túró)

- sajt

- humusz (csicseri)

Attól még hogy nem eszel még hozzá két lapát cukrot, ezek is fölöselges szénhidrátok + tejfehérje, elvben fogyhatnál de mint írni szoktam, egy kis változtatás az étrendben fiatal korban egy ideig még segít, idősebb korban már kevés, meg ugye alkatfüggő hogy kit mennyire viselnek meg ezek a vackok. Téged jobban megviselnek, nem fogysz.

Miért kell neked tejfehérjéket meg rizst enned.. még mindig nem hús és zöldség, nem hal vagy gomba.. hanem tej. Hát Istenem, még mindig tejtől hízik a kisboci, amíg rizst eszel mondjuk nehezen fog javulni az inzulinérzékenységed (bár lehet mivel nem cukrozol így legalább nem romlik, annyira) szóval mit vársz?

2014. ápr. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!