Hogy szokjak le a pizzáról?
Figyelt kérdés
Szinte minden nap pizzát vagy ilyen egészségtelen ételek eszek.Hogy szokjak le róla?Minden nap úgy vagyok vele,hogy ez lesz az utolsó,de másnap mindig újra megkívánom.
Ez már elég régóta így megy és mostanába már kezdem érezni,hogy amikor futok egyre kevésbé bírom stb.. Egyébként nem vagyok kövér,kb.5 kg felesleg van rajtam,de azt hamar le tudom adni.
2014. ápr. 3. 18:44
1/4 anonim válasza:
Sz@.rjá rá és nem fogod kívánni! Jobb ötletem nincs.
2/4 anonim válasza:
Kezdj el főzni. Én is szeretem a pizzát, de csak végszükség esetén eszem, ha már tényleg semmi kedvem a konyhában sok időt eltölteni.
3/4 anonim válasza:
fejben dől el minden :) beszéld meg magaddal, hogy nem szabad mindennap enni belőle :)
4/4 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy mától nem eszem, biztos, hogy nem tartod be. Amikor ott vagy a pizza felett, és azt gondolod, hogy ezt most nem eszem meg inkább, na akkor fogsz tudni róla leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!