Milyen sportot, edzést és étkezést ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok 170cm és 56kg, 52-53kgra szeretnék lefogyni (nem vagyok kövér csak látni hogy a combomon és a hasamon felesleg van, ami eddig nem volt).
Én gondoltam arra hogy heti 3x-4x járok majd futni kb 30 percet, emellett valami itthon végezhető edzést csinálnék, és próbálnék odafigyelni az étkezésre. Azt szeretném kérdezni hogy a futás jó ötlet e, és hogy melyik edzést végezzem ami jó hasra és a fenek alatti részre, de legfőképp belső combra. pl Rubint Réka vagy hasonló (ha videót linkelnetek azt megköszönném). Továbbá hogy hogyan étkezzek? Miket egyek, miket ne, és napi hányszor?
A válaszotokat előre is köszönöm, ha esetleg tudtok olyan embert mondani aki ebben nekem tudna segíteni azt is köszönöm:)
2014. ápr. 2. 00:57
1/1 anonim válasza:
Alakformálásra a súlyzós edzés+aerob a legjobb.A táplálkozás alapvető fontosságú! Ki kell iktatni a szemét kajákat!A mérleg tök mindegy,hogy mit mutat.Nézhetsz ki 50 kg-an is sz@.rúl és 60 kg-an szuperűl.Olvasd el a Sárga kapszulát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!