Sikerült-e valakinek leadni a derekán lévő úszógumit? Ha igen, mennyi időbe tellett hogy látszódjon?
16 kilót fogytam 5 hónap alatt, derekamból vagyis a hasam legnagyobb átmérőjénél 102 cm volt most 88 cm lazán kinyomott hassal :D De pl én nem vagyok nő. Tehát más a genetikánk. Na mindegy azért leírom hogy csináltam. A vicc hogy nem akartam fogyni,mert jól éreztem magam úgy is.
Még mielőtt elküldenél melegebb éghajlatra, csak szólok hogy a Paleo étrendet használtam alapnak,csak azzal a különbséggel hogy én eszek teljes kiőrlésű kenyeret, meg rizst is szoktam. Meg almáspitét, teljes kiőrlésű lisztből sok almával és xilitel, mert szeretem :D
Jah és nullás a vércsoportam, egyébként a Paleo az nem mindegyik vércsoportnak jön be. Pl AB-nek abszolút nem jó.
Amiket kihagytam, minden tejtermék, minden margarin a szívbarát flórával együtt. Az összes üditő és minden ami konzerv dobozba meg pet palackban van és a hüvelyeseket is, borsó stb. Chipsek, csoki, és minden fehér cukor.
Amiket eszek: fehér húsok,csirke, hal, tojás, sok zöldséggel mind a kettő, teljeskiőrlésű kenyér de csak olyan ami 6 összetevőből áll és nincsenek benne tartósító hegyek. Kávézok is és mézzel édesítem. Almáspitét imádom, dió, tökmag, olivaolaj és nem keverem a fehérjéket, pl, tojás és hús. Nagyon laktató kajákat lehet ezekből csinálni. Himalája sót használok és van víztisztítóm is. A gyümölcsökért például soha életemben nem rajongtam. Répa, brokkoli, káposzta, retek, hagyma, saláta, céklát imádom ezek jöhetnek. Olajnak meg csak hidegen sajtolt olíva vagy napraforgó.
Hasra mindig üres gyomorra edzem. Most már híznom kéne :) Egyébként rengeteg jó videó van a You Tube-on Béres Alexandra pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!