Ez nagyon sok délelőttre?
Figyelt kérdés
hajnali 4-5 óra körül kelek, utána megeszek egy banánt, reggelire 1 szendvics és később egy alma, 2 órakor érek haza. Utána természetesen főtt ebéd, és 6 előtt vacsora.
Sok ez így?
2009. dec. 18. 07:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem, Miért lenne sok? de ez attól is függ, hogy hány cm vagy és hány kg.
2/8 A kérdező kommentje:
180 cm és 90 kg / férfi
2009. dec. 18. 08:49
3/8 anonim válasza:
inkább nagyon kevés, mint nagyon sok.
4/8 anonim válasza:
Nem sok, ha rendesen ebédelsz, nem is kevés.
5/8 anonim válasza:
nem sok, de elég rostszegény. az nagyon jó, hogy sokszor eszel keveset!
6/8 anonim válasza:
Azt azért ne mondjuk, hogy sokszor eszik keveset, mert egy alma, vagy egy banán az nem étkezés... Ráadásul sima cukor. Borzasztó, hogy sokan azt hiszik, hogy ha gyümölcsöt esznek csak az milyen jó. A gyümölcsökben semmi nincs, csak cukor. Napi 5-6 étkezés kell, sok csirkemell roston, barnarizs, párolt zöldség... Akkor van jó minőségű fehérje, szénhidrát, nyomelemek, ásványi anyagok... Zsírnak meg néha egy kis olajosmag (dió, mogyoró, mandula) de leginkább omega3 halolaj...
7/8 anonim válasza:
Gyümölcsöt szerintem bármennyit ehetsz.
8/8 anonim válasza:
Én 185 cm vagyok és 60 kg férfi :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!