Ez jó fogyókúra? Mennyi idő alatt fogynék le tartósan?
18 éves vagyok, 163 cm és 66 kiló.
Eldöntöttem pár napja, hogy le kell fogynom.
10 kiló leadása a cél, aztán ha akkor még mindig nem nézek ki jól, akkor még több.
Jó lenne már nyárra lefogyni ennyit. Menne így?:
Heti 3x futás, és heti 5x tornázás valamilyen videóra (RR, vagy külföldiek).
Az étrendemet is megváltoztattam, sok Norbi Update-s ételt eszem.
Napi 5x eszem keveset.
Reggelire és tízóraira eszem csak szénhidrátot (barna norbis kenyér), meg banánt, mert délelőtt szabad többet.
Ebédre ami van itthon, viszont csak egy normális tányérral. Ezek is norbis kaják többnyire.
Uzsonnára joghurt vagy norbis puding, vacsira igazából nem tudom mit kéne, mert azt olvastam, a gyümölcs nem jó este. Szóval akkor is joghurtot eszem müzlivel.
A fehérje amit eszem sonka, csirke.
Csokit, chipset, fehér kenyeret, tésztát, cukros üdítőket nem fogyasztok.
Mindennap eszem valami zöldséget.
A családom azt mondta, hogy nekem 18 évesen minden tápanyagot a szervezetembe kell juttatnom, ezért nem vonok meg magamtól semmit, csak már máshogy eszem, mint régen. Régen pizzát, hamburgert, gyrost, chipset, csokit, cocacola terméket ettem/ittam.
A folyadék mennyiséget tudom, hogy fel kéne tolnom, mert csak napi egy litert iszom, de mindig csak vizet.
Ez így jó, vagy még kell valami? Esetleg változtassak valamin? Mennyi idő lenne így lefogyni 10 kilót?
Alapvetően jó, és nem drasztikus.
Nyilván a tökéletest nehéz elérni, és annyi macerát és odafigyelést igényelne, hogy úgyis megunnád, vagy nem tudnád tartani.
Sok sikert!
Egész jól összeraktad, tetszik hogy sok haszontalan kaját kivettél és mozogsz. Biztos hogy megjön az eredmény. Talán a banánt azt kihagynám, mert ezek hónapokat állnak zölden a hűtőházakban, mire a polcra kerülnek. inkább valami más friss gyümölcs. Több fehérje és kevesebb szénhidrát és szinte zéró tejtermék.
Csak támogatlak mert jó úton indultál el :)
Nagyon sok sikert kívánok..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!