Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás ételek/étrendek?

Fogyókúrás ételek/étrendek?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem írni fogyókúrás ételeket illetve étrendeket(persze olyanokat, amikbe nem halok éhen :))?

2014. márc. 27. 20:01
 1/4 anonim válasza:

szerintem kezdd azzal, hogy semmilyen fehérliszttel készült terméket nem eszel (péksütemények pl), finomított cukrot is kerüld. Plusz a tojással készült tésztákat teljesen iktasd ki, egyébként is sokkal finomabbak a durumtészták :)

Hány éves vagy? Csak h mennyire magadnak szerzed be az élelmiszert.

2014. márc. 27. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
17, szóval egyáltalán nem magamnak szerzem be az élelmiszert
2014. márc. 28. 18:30
 3/4 anonim válasza:
és már fogyókúráztál? miket szoktál enni?
2014. márc. 28. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Több megoldás létezik. Van, a "sokszor kicsit" és a "napi 3x" című diéta. Az utóbbi tapasztalatim szerint sokkal jobban bevált (jó, talán egy kicsit kísérleteztem... :-) )

A napi 3x-os étrended valami ilyen lenne :-)

Reggeli: Előtte valami tea amit szeretsz, én személy szerint a csipkebogyót és a roibos tán kívül a barackost szerettem. Fele méz, fele cukorral iszom. :-)

Egyértelműen 2 tojásos rántotta lenne a következő "fogás", amit "zöldséges formában" így készíts: A serpenyőbe rakj egy kevés vajat, de ha van akkor kevés jó minőségű szűz olíva olajat. Szeletelj bele egy fél paradicsomot és egy fél paprikát majd hagyd egy kicsit, míg színt kap. (Olyan 1-2 percet). Ezután a 2 tojást rakd külön tálba és gyorsan kavard/verd föl, őket majd rakd a serpenyőbe. Várj, pár másodpercet és fakanállal kezd el kavargatni, míg nem lesz "rántotta formájú". Tedd, kisebb tányérba úgy többnek fogod látni (optikai csalódás, éljen éljen!). Sózd, borsózd és tegyél rá piros paprikát. Úgy, az igazi :-). (A piros paprika mellesleg emésztést segítő is...)

Hozzá, 1/2 grapfruitot (végső esetbe 1/2 narancsot/ 1 db mandarint) egyél, és jó minőségű teljes kiőrlésű kenyeret mellé. Ha, ezt ránézésre tudod: ez neked nem elég, semmi gond a tányérra rakj egy szelet sonkát és kevéske (kb. 2-3dkg) sajtot. Lassan rágj, és alaposan. Nem, kell elsietni a dolgot. Sőt!

Ebéd: Én, olyan típus vagyok aki imádja a tésztát. Nos, nem szeretek lemondani róla diéta közben sem, így általában a zöldséglevesembe csempészek bele, egy kevéskét. De, ha kevés az időm akkor fogom magam, lebaktatok a boltba és veszek olasz (vagyis durum) tésztát és azt megfőzöm. (Persze csakis mértékkel!) A "szósz" az a pesto volna, az a kedvenc kevés sajttal a tetején. És, mikor a sütőbe belerakom, had olvadjon a pennére rá a sajt, annak a látványa eszméletlen... és még az ízéről nem is beszéltem.

Usonna: Mivel 3x étkezik az ember e diéta szerint egy nap, ez olyan "egészséges nass" féle volna. Uzsonna a tea időt jelent 2 db Albert kekszel. Jó, egy picit lehet csalni... Lelépcsőzzük. :-)

Vacsora: Ez, az étkezés előtt (mint minden más étkezéskor is) egy nagy pohár vizet iszom, de ekkor kicsit többet. A saláta megoldás tökéletes, de én szerettem a főzelékeket és a zöldség,gomba karfiolpörköltett is. Az, utóbbi talán félelmetesen hangzik pedig nem az. A pörköltben a zsíros hús a probléma, nos mi helyettesítjük zöldséggel és tádám! Volt, probléma nincs probléma. Hozzá egy darab zsömle, csodás (ha nincs itthon jó minőségű, kivételesen az se baj mert a zsömle azért nem akkora kalória bomba, mint hisszük). Ha, éhes vagyok vagy megkívánom az édességet akkor gyümölcsöt eszem. Itt, jön az eper és a bogyós gyümölcs szezon. Könnyű rá kattanni. :-)

2014. máj. 26. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!