Nem birom le akarok fogyni mi lesz igy belolem?!
12 eves lany vagyok 162-163 centi es 65 kilo !! igen most azt mondjatok hogy az menyire nem sok bekepzeled blablblabla de latom !!! a combomon mar csikok vannak !! es ki is van dorzsolodve... raadasul az uszogumi a hasamon.... es elegem volt hogy leggingseket hordok mert a farmerok szetszakadnak rajtam !! ...hogyan fogyhatnek le ?! csak egy ev alat HUSZ!HÚSZ! kilot hiztam es 2 centit notem... pedig olyan szep ruhaim voltak... de mar nem mennek ram !! Es a ruhak nem mennek fel a combomon se a vallamon
mindent probaltam de sose birtam !! SEGITSEG MIT TEGYEK ?!
Szia,
Hasonló gondjaim voltak nekem is. Viszont az én esetemben 25 kg-ról volt szó. A mozgás hiányos élet mód tette meg a hatását...
El kell járnod futni, ha lehet és tudsz úszni, biciklizni, de ha van akkor a kutyasétáltatás is jó (neked is és neki és élvezetes móka).:)
Viszont az biztos, hogy nem állhatsz úgy hozzá, hogy majd holnaptól...nem, kezd el ma, "rögtön". Mert semmi nem lesz belőle!
Az evés...érdekes kérdés és a genetikától nagyban függ ugye. Én például akkor eszek amikor akarok, mivel egész nap "megállás nélkül" mozgok.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!