Hát normális vagyok én?
Két hétig 1300 kcalt ettem, odafigyeltem, semmi kenyér és édesség, rengeteg fehér hús és saláta, most eljutottam arra a szintre, hogy olyan szinten rám tört az édességhiány, hogy negyed egykor éjszaka megettem másfél perc alatt KÉT TÁBLA CSOkIT!!!
Tisza hányingerem van, meg bűntudatom, mert elcsesztem az egészet, amivel ennyit küzdöttem :(
mit csináljak? kihányni nem bírom, már próbáltam.
Mert a csoki jó zsíros, ezért tápláló. Plusz cukros ugye, nyami.
Annyi fehér húst ettél, hogy a legfontosabb tápanyagról, a zsírról kicsit talán megfeledkeztél. Kókuszzsír, vaj, sült zsír.. ezeket hol hagytad? Minden nap enni kellene, hogy ne éhezz így ki.
Na most ez nem akkora baj bár a két tábla csoki tényleg picit gond, de majd leadod a pluszt :)
Annyi a lényeg hogy ha édességhiányod van egyél meg 2-3 kocka csokit hetente és akkor ennyi, időnként kell egy picit bűnözni. Lényeg a mozgás!
2-3 kocka csoki hetente nudli :/ Az csak arra jó, hogy folyamatosan hiányozzon utána.
A mozgás megvan, heti 4-szer edzem és egyik egyetemi épületből rohangálok a másikba a város két oldalán.
Mit edzel..?
Cukormentes csoki? Abból napi 1 táblát is ehetnél, valószínűleg nem lenne gond fogyásilag.
Tehát normális erősítést nem csinálsz, max. hot iron formájában ami eléggé lebugyutított erősítő edzés :(
Qigong, jóga vagy hasonló gyógytorna szóba sem jön..
Én élből újragondolnám az edzésedet.. mit profitálsz azokból a kardiózásokból illetve biztosan úgy kell-e súlyzózni mint a hot ironosok.
Illetve egy nőnek nem kell-e jógáznia, qigongoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!