Szeretnék fogyni, napi 5x van tesi, plusz 3x 2 óra röplabda. Fogyóznék is szívesen, de nem tudom, mik azok az ételek, amiket kerülnöm kéne. Tipp?
#2, gondolom éjjel alszik...én az előző, normális munkahelyem mellett megtudtam oldani a heti 10-14 óra sportot...a mostani mellett, amikor kb 60-70 órát melózom egy héten, akkor is megoldom a minimum 2, de inkább 4 órát...és emellett van egy háztartásom, amit vezetek, némi szociális életem és olvasok elég sokat (min 1000 oldal hetente)...amim viszont nincs: tv, és kényszer arra, hogy a net előtt lógjak minden nap ;)
szóval csak a prioritásokat kell felállítani ;)
Én ismerek egy csokifüggő fitnesz modell csajt.Ő úgy oldja meg ezt a dolgot,bármilyen furcsa,hogy nem eszik csokit.Mielőtt megismertem azt hittem,hogy ez a csokifüggő dolog valami elkényeztetett hülyeség szüleménye,de ő mondta,hogy ha csoki van a lakásban,akkor addig eszi amíg van,képtelen abbahagyni.Szóval ne legyen édesség a lakásban,akkor nincsen mit tenni.Ha ő verseny formát tudott hozni ilyen függőséggel,akkor neked is mennie kell.
És ne fogyózz mert fogyózni a tudatlanok szoktak.Diéta a neve,azon belül is szálkásító étrend.
az egész fogyás alapja a jó kaja. te meg csokit és fagyit zabálsz, felejtő.
dönts el mi a fontosabb.gondolom nem napi, hanem heti 5 tesi(ami a tesiórákat figyelembe véve 0 eredmény, plusz a röpi is inkább izmot fogyaszt mint zsír)erre még rá csokifagyizod magad, tökéletes kapufa.
körbe kéne nézni a testépítő étrendek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!