Az a helyzet, hogy sehol nem vagyok hájas, csak a csípőmon.. Lapos a hasam, van mellem, fenekem, nem olyan kövérek a combjaim sem... teljesen elégeett lennék az alakommal, ha nem lenne akkora a csípőm.. [link] valamilyen hasonló alakú, mint az 1. képen. nagyon visszavesz az önbizalmamból, nyáron le sem akarok menni a strandra, mert nagy a csípőm... Tud valaki segíteni, hogy hogy fogyasszam le vagy milyen eddzést csinnáljak?
Még szerencse,hogy ezt a kérdést még senki sem tette fel...
2014. márc. 24. 00:35
2/14 A kérdező kommentje:
Boccs főnök, én kérek elnézést :D
2014. márc. 24. 00:37
3/14 anonim válasza:
a kereső szavaid közül az első kettővel.
2014. márc. 24. 01:12
4/14 anonim válasza:
Paleolit táplálkozás és fegyencedzés,tiszta víz, 30-szor rágd meg a kaját és pihenj rendesen.Nézz utána és holnaptól kezd el Június 20-ra 50 kg vagy ennyi. Nyáron jól nézel ki és van önbizalmad és a napsugár simogatja a bőrödet a strandon. Még valami.? :)
2014. márc. 24. 01:44
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Viszont tulajdonképpen 2 hete narancs diétán vagyok, reggelente eddzek (fenékre, hasra, comra...szóval nem lényeg...) nagyon szeretnék mlg elkezdeni futni is, csak nem tudom, hogy az segítene-e a csípőmön... a másik, hogy eléggé idő szűkében vagyok... este 8-ig sulizok. Annyi kérdésem lenne még, hogy mondjuk a futásba ha belevágnék, akkor mennyi idő kellene kb. hogy eredményeket lássak és mennyit kellene futni?
2014. márc. 24. 10:06
6/14 anonim válasza:
Narancs diéta? Ajjaj,nagy a baj...
2014. márc. 24. 12:12
7/14 anonim válasza:
Nézd, a fogyás kb, 70%-ban a kaján múlik, a minőségi kaján és hogy mit mivel eszel. Ha futsz az egész testedet erősíted azt hogy pontosan mennyit fuss, nehéz megmondani. Kicsivel kezd és folyamatosan növeld a távot. Ha például lefutsz 500 métert és a pulzusod csak nagyon lassan áll vissza akkor, ne emeld a távot. A lényeg hogy egy jó futónak gyorsan visszaáll a pulzusa. Szóval ne hajtsd szét a szíved.
Amikor hasra edzel, semmiképp ne egyél előtte, mert csak úgy tudsz zsírt égetni. 3 hónapon belül jónak kell hogy legyél, ezt gondolom. De persze mindannyian mások vagyunk, kinél gyorsabban kinél lassabban jön az eredmény :)
2014. márc. 24. 14:11
8/14 anonim válasza:
1. Az nem a csípőd, hanem a derekad, úszógumid van.
2. Narancsdiéta? Ugye nem abból áll, hogy főétkezéseket váltod ki vele? Az ilyenek inkább még nagyobb elhízásra jók hosszútávon, nem normális testsúlyra.
3. Jó diétával és mozgással leadható.
2014. márc. 24. 14:47
9/14 anonim válasza:
futás, bicikli, kori, tánc, stb...
2014. márc. 24. 15:13
10/14 A kérdező kommentje:
nem , nem csak narancsból áll.... sőt.. inkább uborkából, tojásból, paradicsomból, vacsira néhány napon max. 125gramm darált hús :) és narancs is van persze, de (szerintem) nem sok. néhány étkezésnél egy :) a többi kaja mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!