így lefogyhatok?
Nem sportolok különösebben, de az ikolában heti 5 órában tesizek és délután 2 után nem eszek semmit.
165 cm és kb 61-2 kg (nemtom ezek az adatok fontosak-e)
így sikerül lefogynom?? és kb mennyi idő alatt???
Fontosak az adatok, mert néhányan soványan akarnak tovább fogyni... Te nem, de Neked sem kell nagyon sokat :)
Nos. Én igazán toleráns vagyok azzal kapcsolatban, hogy ki mikor eszik, de ez a délután 2 után semmit nagyon durva. Van rá valami értelmes okod, hogy ilyeneket tegyél a testeddel? Ha éhes vagy délután 2 után (ami valószínű), akkor egyél, a fogyás nem az éhezésről kell, hogy szóljon.
de délután 2 után csak gyümire, puffasztott rizsre, meg ilyesmikre gondoltam...
hát az étrendem kb ennyi:
hétköznap:
tízórai: 1 szendvics, almákkal, hazajövök ebédelek, de az 3kor van, ugygh a du 2 az kicsit ki lesz tolva és akkor ez után már csak gyümi, zöldség, meg ilyesmik
hétvégén meg megakarom tartani ezt a ritmust
meg most venni akarok egy úszás bérletet... de nem tudom hogy sikerül-e, mert fogalmam sincs az árakról :x
köszi a kommenteket, de jöhetnek még válaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!