Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így lefogyhatok?

így lefogyhatok?

Figyelt kérdés

Nem sportolok különösebben, de az ikolában heti 5 órában tesizek és délután 2 után nem eszek semmit.

165 cm és kb 61-2 kg (nemtom ezek az adatok fontosak-e)

így sikerül lefogynom?? és kb mennyi idő alatt???

2014. márc. 22. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Fontosak az adatok, mert néhányan soványan akarnak tovább fogyni... Te nem, de Neked sem kell nagyon sokat :)

Nos. Én igazán toleráns vagyok azzal kapcsolatban, hogy ki mikor eszik, de ez a délután 2 után semmit nagyon durva. Van rá valami értelmes okod, hogy ilyeneket tegyél a testeddel? Ha éhes vagy délután 2 után (ami valószínű), akkor egyél, a fogyás nem az éhezésről kell, hogy szóljon.

2014. márc. 22. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem így nem fogysz le...napi 5-6 kaja, minőségi ételekből:zabpehely,rizs,kuszkusz,hajdina,csirke,túró,tojás,sovány sajtok,tápkiegek.Napi 100 gramm szénhidrátot ,és ugyan ennyi gramm fehérjét ennék, aztán amikor nem megy le heti 0,5-1 kg akkor csökkentenék a ch-n és növelném a fehérjét.5 nap aerob edzés(1 óra séta,bringa, stb) -így menne
2014. márc. 22. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja és az étrendedről semmit nem írtál, de ha azt tetted volna, akkor sem tudhatnánk, mennyi idő alatt tudsz lefogyni. Ez nem olyan egyszerű, nem ismerjük a tested működését...
2014. márc. 22. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
#2: Nem tudom, mennyi zsírra gondoltál, nekem minimum 100g jött ki ahhoz, hogy kalória is legyen, de ha a szénhidrátot tovább csökkenti, akkor végképp kell zsír, különben túl sok lesz a fehérje vagy túl kevés a kalória. S akkor jobb elfelejteni a rizst és társait, bár nagyon fegyelmezetten beférhetnek a szénhidrátlimitbe, amennyiben az ember nem szereti nagyon a zöldségeket és a gyümölcsöket. A szénhidrát könnyen meg tud szaladni.
2014. márc. 22. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, le... Utána meg kétszer annyit felszedsz. Ez így nem jó. Hülyeség, ha nem eszel semmit 2 után... Egyél! Ne ez határozza meg a fogyókúrádat! Nem lesz jó vége, tapasztalat. És a szervezetek nem fogja ezt bírni.
2014. márc. 22. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:

de délután 2 után csak gyümire, puffasztott rizsre, meg ilyesmikre gondoltam...

hát az étrendem kb ennyi:

hétköznap:

tízórai: 1 szendvics, almákkal, hazajövök ebédelek, de az 3kor van, ugygh a du 2 az kicsit ki lesz tolva és akkor ez után már csak gyümi, zöldség, meg ilyesmik

hétvégén meg megakarom tartani ezt a ritmust

meg most venni akarok egy úszás bérletet... de nem tudom hogy sikerül-e, mert fogalmam sincs az árakról :x

köszi a kommenteket, de jöhetnek még válaszok

2014. márc. 23. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!