Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel lefogyhatok? (lent)

Ezzel lefogyhatok? (lent)

Figyelt kérdés

Na....sziasztok:)Az a helyzet,hogy 168 centi vagyok,a magam 70 kilójával.Az utóbbi 2 évben híztam 10et. 14éves vagyok,viszont tudom..tudcom..hamar fogyni.stb..hülyeség..stb.nem érdekel! LESZERETNÉK 3 HÓNAP ALATT fogyni 50kilóra Tudom sokan izélnek,hogy 20kiló,de nekem fontos ez az alak ennyi időn belül. Olyan embernek kérném a segítségét,aki tényleg segít.

na...szóval..szerintetek ez jó? vagyis..sikerülne 3hónap alatt 20kilócska lemenetele?

felkelés után, REGGELI: 1 pohár citromos tisztított vízegy pohár almaecetes tisztított víz , és egy pohár sima tisztított víz ; váltogatva egyik nap zabpehely zsírszegény joghurttal VAGY natúr Abonett vajjal és paprikával,uborkával,répával,sonkával

TÍZÓRAI: alma,2 zsírszegény light kockasajttal

mivel..sokáig suliba vagyok,ezért ott még egy Könnyű és Finom JOGHURT

EBÉD: saláta (boltba vett saláta alap,szósszal,és hozzá téve ubi,paprika,répa,csirkemell csíkokkal.

UZSONNA: könnyű és finom joghurt VAGY répa,ubi,paprika (valamelyik) csemegézni zsírszegény light kockasajttal

EDZÉS:

mivel sokáig vagyok suliba,ezért 5fele tudok csak elmenni edzeni.Ez abból állna,hogy a hét mindennapján mennék

HÉTFŐn 16km biciklizés,utána hasra 20perc Rubint Réka torna,200 guggolás,5x10 fekvő és mindig több ebből és a guggolásból,félóra szobabiciklizés,oldalra hajolgatás 500

KEDDen 6-8km futás,utána 40perces teljes átformálás Rubint Rékával,200 guggolás,5x10 fekvő és mindig több ebből és a guggolásból,oldalra hajolgatás 500

SZERDÁn megint 16km bico,és itt 20 perc comb,200 guggolás,5x10 fekvő és mindig több ebből és a guggolásból,félóra szobabiciklizés,oldalra hajolgatás 500

CSÜTÖRTÖKön 6-8 km futás,40perc has,200 guggolás,5x10 fekvő és mindig több ebből és a guggolásból,fél óra szobabico,oldalra hajolgatás 500

PÉNTEKen karon és a vádlin van a hangsúly Béres Alexandrás vidikkel,és 20p meditáció,500 guggolás,10x10 fekvő és mindig több ebből és a guggolásból,fél óra szobabico,oldalra hajolgatás 500

SZOMBATon görkorizás(6-8km),vagy futás (6-8km) 20perc has,20perc comb, oldalra hajolgatás kb. 500,10perc vádli,félóra szobabico

VASÁRNAP 8km biciklizés, 20p has,20p comb,10p vádli,oldalra hajolgatás 500,fél óra szobabico

Persze,mindig rendesen bemelegítenék és lenyújtanék,és ezeket meg is csinálnám,mert van akaraterőm,de így 3hónap alatt 20kiló?:)ja és csúnya lehet a bőrőm? zsírból vesztenék ugye? ÉDESSÉGET,CUKROS ŰDÍTŐT ,MINDENT elhagynék!Napi 4 liter víz.

VÁROM VALAKI VÁLASZÁT.KÖSZÖNÖM.

2014. márc. 3. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:

50 kiló ehhez a magassághoz nagyon kevés lenne. Helyette 55-58 kilót mondanék.

Heti 0.5-1 kiló fogyás a normális, tehát 3 hónap alatt 6-12 kiló mínusz lenne a reális.

Az almaecet fölösleges.

A citromos víz mehet ha szereted, de az sem segíti a fogyókúrát.

A natúr joghurtot én mindenhol lecserélném sovány túróra (egészségesebb is és a fehérje tartalma is jóval magasabb, emellett minimális ch-t és zsírt tartalmaz).

A reggeli zab jó és az abonettes verzió is, de ott inkább hagyd el a vajat.

A tízórai "light" kockasajt nem jó választás. Helyette az alma mellé mehetne pár szem olajos mag (mondjuk 25 gramm).

Az ebéd rendben van. A saláta öntet ha nem tartalmaz cukrot és egyéb hozzáadott vackot, akkor nincs vele gond.

Uzsonnára a kockasajt és a joghurt helyett mehetne körözött, cottage cheese, túró, tonhal konzerv, tojás.

A vacsit nem írtad. Remélem nem azért, mert nem szándékozol vacsorázni. Vacsira mehet csirkemell/pulykamell és azok, amiket az uzsihoz írtam. Persze mind a vacsihoz, mind az uzsonnához ehetsz zöldségeket.

Oldalra hajolgatás 500? Ennek nem igazán látom értelmét a többi nagyjából rendben van, bár én beiktatnék 2 pihenőnapot, hogy legyen ideje a testednek regenerálódni.

2014. márc. 3. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Megneznem hogy te ezt az "edzest" 14 evesen ilyen tapanyagbevitellel veghezviszed
2014. márc. 3. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

"hülyeség..stb.nem érdekel" - na innen tovabb mar nem is olvastam, mert aki hulye az haljon meg alapon, raadasul ha te nem vagy kivancsi arra amit irunk, akkor engem se erdekel, hogy te mit irsz.

Figyelj, 14 eves vagy! GYEREK!!!!! SZIGORUAN TILOS FOGYOKURAZNOD!!!!

Sportolni viszont annal tobbet, de fontos hogy piheno napokat is beiktass!

Ne farassz minket tovabb, olvasd el a sarga kapszula konyvet, abban minden lenyeges le van irva, igy a mi es a te idodet is megsporolod, nekunk nem kell leirni ujra, neked meg nem kell ketszer elolvasni.

Ingyen letoltheto PDF-ben.

ha elolvastad, es meg van kerdes, gyere vissza ide; szivesen segitunk. Amig nem olvasod el, addig tilos valaszolnod!

Ez az 500 ez valami agymenes nalad?

"a hét mindennapján mennék" sok sikert a seruleshez vezeto uton, igy duplan kiba$zol magaddal, mert leserulsz az orvos pihenesre kotelez es visszahizod a duplajat annak, amit sikerul kinkeservesen ledolgozni... es beszerezhetsz egy maradando serulest is, ami majd felnott korodban is emlekeztetni fog arra, hogy mekkora barom voltal.

Ha ilyen bazi nagy akaraterod van, akkor addig meg se allj, amig el nem olvastad a konyvet.

2014. márc. 4. 20:39
 4/4 anonim válasza:
irtad hogy csak 5 óra után érsz rá sportolni..szerinted erre hogy lenne időd már nem rosszból?+ezzel csak megerőltetnéd a tested:)mindig kell lennie pár pihenőnapnak is.ráadásul 14 évesen gondolom jársz iskolába.tanulni mikor fogsz?:D és miért akrsz 20kg-ot leadni? bőven elég lenne 10kg :D
2014. márc. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!