3 hete diétázom miért nem fogytam semmit?
Figyelt kérdés
Legalább is én nem veszem észre sem a ruháimon sem a látványon,nem eszem kenyeret, tésztát, pékárut,még zsemlét sem 3 hete liszteset maximum a levesben a habarásként de annak is csak egy tized részét azt is hetente 1 szer.
Sokkal kevesebbet eszem mint előtte de nem éhezek sokkal több zöldséget eszem mint előtte.
Vajon azért nem fogytam mert nem mozgok semmivel többet mint a diéta előtt?
Csak az étrendemen változtattam.
Eddig a 3 hét alatt 2 alkalommal ettem édeset az is két szelet süti és 3 csík tej csoki.
De ha azt mondják hogy a fogyás 70% az étrend és 30% a mozgás akkor miért nem fogyok?
Túl türelmetlen vagyok?
Vagy mert a szervezetem kezd hozzá szokni ehhez a mennyiséghez is?
2014. márc. 20. 09:15
11/12 A kérdező kommentje:
Itthonra milyen tornát ajánlanátok?
2014. márc. 20. 12:04
12/12 anonim válasza:
Szerintem a fegyencedzés és a bodyrockTV a legjobbak amik ingyen is használhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!