Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elméletileg mennyi idő alatt...

Elméletileg mennyi idő alatt tudnék leadni ezzel a módszerrel?

Figyelt kérdés

Most nem arról kérek kommenteket, hogy egészséges-e, vagy jó-e, ha ezt így csinálom, szigorúan betartva, akkor mennyi idő alatt tudnék lefogyni?

181 cm, 75 kg (mell/derék/csípő: 97/78/96) a linkelt képen a középső és a jobb oldali közt lennék pont én, valahol [link]

Szeretnék egy olyan 36-os méretbe fogyni (most 40-es), a számok nem igazán érdekelnek, a derék olyan 60 körüli.

Minden nap 1000 kalória alatt enni, napközben, este 6 után már semmit. Sovány fehérjék, zöldség, gyümölcs, cukor helyett édesítő, és ennyi. Az összes kenyér, tészta, borgonyaféle, és az édességek, rágcsák kizárva. A mozgás pont annyi, hogy amit megeszem biztosan elégetem, sokat járok-kelek nap mint nap.

Kb ezzel a módszerrel 3 hónap alatt tudnék ennyit fogyni,?

2014. márc. 19. 20:32
 1/3 anonim válasza:

biztosan, de fontos a mozgás is, hidd el. anélkül nem igazán marad feszes a bőröd, pedig gondolom nem úgy képzelted el a 36-os méretet, hogy a térdednél hordod a köldöködet.

amúgy hajrá, sok sikert! :)

2014. márc. 19. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
a mozgás nekem annyi hogy van minden nap egy tesióránk (ami ugye nem túl sok), de sokat sétálok a városban. pl bejárok 1-2 kerületet gyalog egy nap, csak úgy, stb. mivel dohányzom nincs nagyon kedvem és tüdőkapacitásom sok futásra, tornázásra, na jó, tény hogy lusta vagyok, de izmos alkat vagyok alapvetően
2014. márc. 19. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Beirtam ket kulonbozo kalkulatorba is az adataidat, 181 cm es 75kg, es tippeltem hogy lany vagy es minden alkalommal 1600 felett jott ki az ertek.

Erted???? Ezerhatszaz!!!!

Mindegy hogy 15 eves vagy, vagy 20, az eredmeny 1600 felett van.

Elarulom, ez azt jelenti, hogy ha egesz nap nem csinalsz semmit csak fekszel, akkor a 181 cm magas 75 kilogrammos tested 1600 kaloriat eget el. (plusz minusz 50, attol fugg hany eves vagy es fiu/lany).

ugye nem fekszel egesz nap??? Mert akkor MINIMUM 1600 kaloriat meg kell enned egy nap azert, hogy normalisan mukodjon a tested.

Okos vagy nagyon, az 1000 kalorias bevitellel olyan durva koplalo uzemmodba all be a tested, hogy minden falat kajat zsirkent el fog raktarozni, mert azt "latja" hogy ehinseg van, es mivel valamibol "elni" is kell, vagyis kell az energia arra, hogy fesukodj, setalj, feloltozz "sokat járok-kelek nap mint nap" stb. (es mivel te kajaval nem adod meg neki a megfelelo kaloriat hogy energiat kapjon) elkezdi rohamosan lebontani az izmaidat.

"izmos alkat vagyok alapvetően" nagyszeru, akkor lesz mit lebontania a testednek

Az izom nehezebb mint a zsir, szoval a merleg tenyleg kevesebbet fog mutatni, de mivel elveszitesz egy csomo izmot ugy fogsz kinezni mint egy telibeszart buvarruha! (mellesleg megsugom, a szived is izombol van)

"Most nem arról kérek kommenteket, hogy ..." nem irhatsz ki egy kerdest tele hulyeseggel ugy hogy kozben okos valaszokat varsz, mert ha hulye vagy ugysem fogod oket megerteni...

2014. márc. 19. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!