Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyi idő alatt mennyit...

Ezzel mennyi idő alatt mennyit lehetne fogyni?

Figyelt kérdés

172cm vagyok és 63kg. Keveset eszem, maximum 500 kcal-t! (TUDOM! NEM KELL A KIOKTATÁS!) Néha azért előfordulnak falásrohamok 1000-2000 kalóriáig, de utána hashajtózom!

Heti 3x megyek edzőterembe 30-40percet kocogni (lassan futni) és csinálok 3x30 felülést. Heti 2x,3x 1órát hullahoppkarikázok.

Nyáron sikerült lefogynom 59kg-ra, de sajnos nem vettem észre változást és én hülye feladtam! Utólag vettem észre a képeken, hogy igenis rengeteg változás volt! Kár volt feladni!

19/L

2009. dec. 15. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

172 cm 63 kg az teljesen ideális súly!

Tartsd meg ezeket a jó szokásaidat, hogy tornázol és tartod a mértéket, de egy picit lazíthatsz is.

De az írásodból az derül ki, hogy a fogyózás, már már mánia nálad, és nem fogadod el magad. Ez egy szép anorexia vagy bulémia kezdete! Fogadd el magad így, ha leadsz pár kilót annál jobb, de ha följön egy pici, akkor se érezd rosszul magad!

2009. dec. 16. 11:43
 2/5 anonim válasza:
És ha túl keveset eszel lelassul az anyagcseréd és akkor nehéz lesz a fogyás.szerintem 1000-1500 között egyél :)
2009. dec. 16. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem bírnék minden nap 1000-1500 kcal-nál többet enni. Bűntudatom lenne. Néha ettől a "kicsitől" is az van. Szeretnék 55kg lenni, tudom, nehéz lesz, de akkor, ha felmegyek véletlen 58-ig akkor is jól fogom érezni magam! De így 60 fölött egyáltalán nem! :(

Köszönöm a válaszokat amúgy!

2009. dec. 16. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
63-ról, 55-re nem nehéz. Este 6 után ne egyél, és esténként fuss 30 percig. Fogadjunk, hogy lemegy?
2009. dec. 19. 10:33
 5/5 anonim válasza:
Én is 172cm vagyok 55kg voltam mindenki más,de nekem azt mondták az ismerőseim menjek orvoshoz mert nagyon csúnya vékony vagyok azt hitték valami betegségem van,
2009. dec. 19. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!