Mennyi időbe telik, míg csökken a gyomor befogadóképessége?
23 éves srác vagyok, 180 cm 98 kg. 4 éve fogyózom, egyszer sikerült leadnom elég sokat rendszeres futással és kevés étkezéssel de amint abba hagytam a futást elkezdtem vissza hízni.
Jelen helyzetben időm és energiám nem engedi meg azt, hogy lejárjak ismét konditerembe és/vagy minden este lemenjek futni. Most ismét elkezdtem a futást heti 2 alkalom és amikor van energiám itthon súlyzózom. Na de a lényeg, amit szeretnék változtatni az az, hogy mostantól este 6 óra után nem eszem semmit, napközben pedig normálisan eszem ugyan azokat mint eddig, de fokozatosan kevesebb adaggal.
Akaraterő van, csak sajnos nem végtelen. Mennyi időbe telik, míg összeszűkül, csökken a gyomor befogadóképessége, és nem akaraterőn fog múlni hanem kevesebb adaggal is elérhető lesz a jól lakottság szint?
Kb. 10 kgot szeretnék ledobni fixen.
A válaszokat előre is köszönöm!
A gyomor nem tud összeszűkülni. Ha eszel, kitágul, de utána visszamegy az eredeti méretére, csökkenni nem tud.
Lefekvés előtt 2-3 órával még nyugodtan ehetsz (a legjobb lassú felszívódású fehérjét tartalmazó kaja lenne).
Minőségi "tiszta" kajákból többet ehetsz és jól laksz. A vacak kajákból keveset ehetsz és éhes maradsz.
Te döntöd el, hogy Neked melyik éri meg jobban.
Egyébként én 98 kilósan nem nagyon futnék az ízületek védelme érdekében.
Ha kevesebbet eszel, előbb utóbb megszokja a gyomrod a kevesebb mennyiségű ételt.
Én most tartok egy hónapnál, és semmi éhséget nem érzek már a csökkentett ételmennyiség miatt. Az első 2 hét volt kicsit szar, de hamar megszoktam. Most már jól érzem magam.
Már ha erre voltál kíváncsi, és nem értettem rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!