Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik gyomorgyűrűvel és/vagy...

Akik gyomorgyűrűvel és/vagy gyomor by-pass-szal fogytak le, azok hol végeztették el a műtétet és mennyiért?

Figyelt kérdés
Sajnos rajtam már csak ez segítene, és nem egy 70 kilós kétségbeesett tini vagyok, így kérném, hogy tényleg csak olyanok válaszoljanak, akik valóban átestek a műtéten akár Magyarországon vagy külföldön, köszönöm!
2013. dec. 4. 14:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elárulnád, hogy miért csak ez segíthet rajtad?
2013. dec. 4. 14:23
 2/13 A kérdező kommentje:
137 kg vagyok, mellette PCOS vagyok, a diéta így kínkeservesen halad, dietetikus segítségével is, gyógyszereket kell szednem, gyermekem már nem biztos, hogy egyáltalán lehet. Sportolni nem tudok, mert a pulzusom nem mehet 100 fölé, így csak a sétát engedélyezi az orvosom.
2013. dec. 4. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
70%

Egészséges táplálkozás? + sok séta?

Amúgy nem lenne egyszerűbb, hogy úgy ennél és annyit, mintha lenne rajtad gyűrű? Ne idegesíts már. Kiiskapcsolom agépet,sziasztok. xd

2013. dec. 4. 15:26
 4/13 anonim ***** válasza:
34%
XD utolsó.
2013. dec. 4. 16:12
 5/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Paleolit táplálkozást próbáltad már? Legegyszerűbb módja a fogyásnak.
2013. dec. 4. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:

És mit érsz a gyűrűvel? Azt is ki lehet játszani, ha nagyon magas kalóriatartalmú ételeket eszel, hiába a kisebb mennyiség. Ugyanúgy leönthetsz colát víz helyett vagy bezabálhatsz 20 gombóc fagyit. Szóval az egészségi állapotod nem feltétlen fog javulni. Fejben kéne helyretenni a dolgokat. Ezek meg, hogy PCOS vagyok meg ilyen olyan gyógyszereket szedek, csak kifogások. 100%, hogyha felsorolnád a napi menüdet, tele lenne egy rakat cukros, lisztes étellel, itallal. Mellesleg ha egészségesen ennél, jó eséllyel elhagyhatnád a gyógyszereidet és akár teljesen el is múlna a betegséged. Legalább a gyerekvállalás motiválhatna téged..

A sport szintén kifogás, mert a séta tökéletesen megteszi a kezdeti időszakban és amúgy is a jó forma kb.70%-ban az étkezéseden múlik.

Nem a levegőbe beszélek, én is voltam 100 kg felett és tudtam fogyni mindenféle beavatkozás nélkül. Csodák nincsenek, hosszú távon MINDIG csak az egészséges étkezés és a mozgás vezet valamihez.

Egyébként ha képtelen vagy keveset enni, szerintem is megpróbálhatnád a paleot. Ott elég sokat ehetsz, csak nem mindegy miből. Volt aki szintén PCOS volt és megszűnt a paleoval a betegsége.

2013. dec. 4. 18:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Inzulin rezisztens vagy? Mert amúgy PCOSon nagy mértékben javít a helyes diéta és sport. Miért nem mehet 100 fölé a pulzusod? Konzultálj egy sportorvossal meg dietetikussal, akik normális diétát állítanak össze neked nem napi 2 alma meg egy pohár joghurt. Mozgásnak meg séta kiváló, de tempós nem ilyen andalgós tájnézegetős, viszont ott már 100 fölött van a pulzus...
2013. dec. 4. 19:41
 8/13 A kérdező kommentje:

Mindjárt gondoltam, hogy fognak ilyen nagyon okosok is válaszolni..

Mindent betartok, a dietetikusom nagyon jó, de az anyagcserém nagyon lassú.

Orvostól orvosig járok, mert 90-100kg közt voltam évekig, majd szültem, és utána kezdődött minden baj, a hormonháztartásom teljesen megbolondult.

Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, belgyógyászhoz, endokrinológushoz, háziorvoshoz.

Van egy szobabiciklim, amivel lassan szoktam tekergetni.

1500-as kalórián vagyok, írom mit eszek, és havi maximum 1-2 kiló megy csak le rólam.

Ez megy egy éve!

Uram bocsáss meg, hogy már kétségbe vagyok esve!

SOHA nem voltam az, aki egész nap csak zabál vagy a gép előtt ül, és várja a csodát!

A dietetikusom rám bízta a döntést, de szerinte szépen haladok, csak lassan.

Havi 3-4 kiló menne le, azt mondanám, hogy haladok, de amikor csak látom, hogy 1-2, azért az elég lehangoló tud lenni.

2013. dec. 5. 10:05
 9/13 A kérdező kommentje:
A paleolit diétát nem engedélyezték nekem, sem az összes divat diétát, hanem 140g-os ch diétán vagyok.
2013. dec. 5. 10:06
 10/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Egyébként ha jó dietetikusod lenne, akkor már meggyógyultál volna, habár nincs jogom ítélkezni, csak leírom, amit őszintén gondolok. Paleo nem divatdiéta. Mindegy, látom túl erős befolyás alatt állsz, a dietetikusod/orvosaid által. A te életed, azt csinálsz vele amit akarsz. Sok sikert a gyomorgyűrűhöz.
2013. dec. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!