Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimia sikersztori?!

Bulimia sikersztori?!

Figyelt kérdés

Tudom, hogy durva, és undorító az egész. Az az igazság, hogy gyakorlatilag önhánytatással és mozgással értem el az álomalakom. Fél éve egészségesen élek, és tartom a súlyom, 5 és fél hónapja nem hánytam.

Kellene még orvoshoz fordulnom? Mert nem tudom, hogy visszatérhet-e....Nagyon félek,úgy érzem, nem tudnám magam mégegyszer meghánytatni, de nem vagyok benne biztos, hogy többé nem jön elő..

2014. márc. 16. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Gratulálok a gyógyulásodhoz! Szerintem orvosi szempontból nem kell elmenned, ha már ilyen régóta nem hánytattad magad. Viszont szerintem érdemes lenne egy-két alkalommal elmenned pszihológushoz, akivel kicsit tudnál beszélni erről.
2014. márc. 16. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha félsz, akkor igen, mert jót tesz, ha valakivel beszélhetsz erről a problémáról.
2014. márc. 16. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!