Hogyan tudom edzéssel eltüntetni a combomon lévő plusz felesleget? (belső comb)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és még a tavalyi évben rendelkeztem némi súlyfölösleggel, de ezt a nyár folyamán rendszeres sportolással (semmi éheztetés:)) sikerült leadnom. Ez kb. 10 kg-ot jelent. Ez így szép és jó, de ennek a nagyja a hasamról ment le. Milyen edzéssel, milyen erősítő gyakorlattal tudnék a combomon is formázni? Estleg ha még tudtok, akkor hátra(háti gyakorlatok, a háton lévő zsírpárnák eltüntetése) is írjatok.2014. márc. 16. 11:19
1/2 anonim válasza:
Gyakorlat combra: feküdj az oldaladra, könyökölj fel. Mindkét lábad nyújtott. A felső lábad emelgesd oldalra lábanként 50-250 ismétléssel. (50 a kezdet)
A hátizmod erősítésére: hátul támaszkodj meg egy székre a két kezeddel és nyújtott lábakkal hajlitsd be és nyújtsd ki a karjaidat. Ismétlés: ahányszor csak bírod.
2/2 anonim válasza:
Oldalfekvés, a felső lábad húzd fel csípőmagasságig, az alsót emelgesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!