Belső comb formálása, de hogyan?
Elfogadtam, hogy soha nem leszek 180 cm, és mellé 60 kg.. csak 164 centi magas, és 53 kg.. már az alakommal sincs különösebb bajom, de a combom még mindig aggaszt.. hogy teljesen jó lenne, de egyszerűen van egy rész ahol nagyon összeér, és bármennyire mondják hogy az a szép, az a jó.. nekem nem tetszik.. hogyan tudnám formálni? tudom, hogy ez nem alkatilag ilyen, mert soha nem volt ilyen, egyszerűen csak husis, meg löttyedt.. mit tegyek? Futás, guggolást azért nem akarok, mert félek, hogy ahogy izmosodna, csak még vastagabb lenne..
(Amikor egy hétig betegség miatt nem ettem szinte semmit, csak ropit meg kekszet, és vizet ittam... akkor teljesen lement onnan, aminek kellett.. és annyi jó volt :( Esküszöm inkább szenvednék egy betegséggel mégegyszer, csak lenne megint olyan..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!