CARNITINE 50 000 ital 500 ml. Van ezzel valakinek tapasztalata? Nem vagyok kovér nagyon, csak szeretnék egy kis zsírt égetni. Segít?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 22:03
1/10 anonim válasza:
Csak mozgással és megfelelő étrenddel használ.
2/10 A kérdező kommentje:
minden nap tornazok, csak ajánlottak, hogy vegyek vissza, mert izomgyulladasom lesz :) és ha beveszem torna elott, akkor mit kéne hogy érezzek?
2014. márc. 14. 22:34
3/10 anonim válasza:
segít. nem kell semmit érezned, nem kábszer vagy tudatmódosító
4/10 anonim válasza:
Az l-karnitin a zsírmobilizációban segít,nem stimuláns.Kicsit jobban bírja tőle az ember az edzést.
5/10 anonim válasza:
A zsírégetés fogalmával (biokémia) tisztában vagy?
Akkor tudod, hogy minden nap égetsz zsírt.
L-karnitint akarsz venni? Elvileg tudod, hogy ha eszel rendesen húst (fehérjét) akkor szintetizál a tested bőven annyit amennyi kell.
Nem akarod visszatankolni a felhasznált zsír mennyiségedet? Akkor egyél kevesebb szénhidrátot és szenny kaját.
6/10 A kérdező kommentje:
nem kaptam eztet tegnap :) Es ma akarom bevenni edzés elott :) és ha pl. kihagyok egy napot hogy nem tornazok??? akkor is be kell vennem? vagy akkor nem????? Ezt elfelejtettem leirni...
2014. márc. 15. 10:28
8/10 A kérdező kommentje:
és ha nemtornázom aznap....akkoris be kell vennem? ugyanabban az idoben? Ma vettem be eloszor, és 18.00kor és 18,30kor tornaztam akkor minden nap alkalmazkodnom kellene ehhez az idohoz hogy bevegyem?-vagy megigyam ? :)
2014. márc. 15. 19:27
9/10 anonim válasza:
Nem,csak mozgás előtt.Egyébként étrend rendben?Csak mert tiszta kaja nélkül sz@.rt sem ér.
10/10 A kérdező kommentje:
hat fogyozom, eszek levest zoldseget, reggelire elhagytam a brióst stab.....már leadtam 4 kilót e nélkul az ital nélkul, hát csak jo akkor :)
2014. márc. 15. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!