Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szorul a hurok? Segitségkérés?

SzZsD kérdése:

Szorul a hurok? Segitségkérés?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem teljesen a fogyójlkúrához tartozik. Mégis azért ebbe a kategóriába írtam, mert itt azért többen értenek az ételekhez.

Sajnos ez a hónap is olyan mint a többi, kõkemény csóróság. Ez annyit jelent: 2000 Ft-ot kell beosszak 7 napra. A kérdésem az lenne hogyan osszam be?

Amit jó tudni: 187 magas vagyok 110 kiló. Az se baj ha fogyok kicsit meg éhezek. Van 1 kg cukrom tejporom kávém ezzel a trióval a reggelit helyettesítem. Na meg ugye a 2000 Ft.

2014. jan. 23. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a sült káposztás rizs jut eszembe, az olcsó (mondjuk rizs: 200ft/kg, az sok alkalomra elég, a káposzta 90-ért is kapható, ha nincs otthon zsiradék, akkor szerintem marad az étolaj, az élet kegyetlen. amúgy lehet, hogy vennék egy doboz 200 ft-os sprotnit, színesítendő az életet) és nem kell olyan sok a jóllakáshoz. Persze a fehérjeigényedet nem elégíti ki...

Persze más olcsó zöldségek is vannak.

Kicsit más a helyzet, ha alkalmi a helyzet s más, ha tartós. Bár az utóbbi esetben sem lehet csodát tenni ennyi pénzből.

Személy szerint mindenképpen beszuszakolnék pár tojást a keretbe, gyümölcsnek pedig kökényt és csipkebogyót szednék, az elég sokfelé van. Nekem fontos a gyümölcs, a Te igényeidről pedig nem tudok semmit, bár ahogy írtam, ebből a pénzből nem igazán lehet ugrálni, ez már nagyon kevés.

2014. jan. 23. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
vegyél kiflit olcso is és azért normális
2014. jan. 23. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

500g zabpehely ~200,- (lidl, penny, aldi) - több, mint egy hétre elég

1 kg alma 169,- (egy hétre nem kell egy kiló)

=

ebből megvan a tartalmas reggeli, ami akár 4 órán keresztül eltelít

kiló rizs 200,-, fagyasztott zöldségkeverék 230/fél kg =rizibizi

hozzá hús: 1 kg csirkemáj 399,-

=

ebéd+vacsora

Nem változatos, de belefér a keretbe, és a fogyókúrának se ártasz vele.

2014. jan. 23. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Most nem azert de 110 kilosan el kene gondolkozni hogy az elso 2 hetben mire koltod a penzt es nem elszorni pl sorre vagy ettermi kajara vagy edessegekre...en egeszsegess taplalkozassal koltok egy 10est kaara 1 honapban
2014. jan. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!