Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek ma még valamit? (lent) 15L

Ehetek ma még valamit? (lent) 15L

Figyelt kérdés

Ezeket ettem ma..nem túl jó.

4sor csoki 5 soros tábla..ez a gyengém :/)

3db csokis reggeliző keksz

1db kisméretű pirítós kevés margarinngal 2 szelet baromfi sonkával.

Tojásrántotta (2db tojás) 2 szelet baromfi sonka.

1 szelet baromfisonka magába.

2db mézeskalács

2 vékony szelet natúr gesztenyepüré

Sok-sok cukrozatlan zöld tea

Ehetek még valamit ma? Pár kilót (2-3) le szeretnék adni úgyhogy most oda kéne figyelnem mit eszek. 15L

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. dec. 29. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha kívánod, akkor egyél nyugodtan! :)
2013. dec. 29. 15:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Egyél, de valami normálisat.

Egyébként ilyen kajálással tuti nem fogsz fogyni, és örülhetsz ha nem hízol.

Holnaptól jobban figyelj..

2013. dec. 29. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Ehetsz, ha megéhezel (gondolom, meg fogsz), de az NE szénhidrátbomba legyen... Némi fehérje és saláta, zöldség teljesen rendben lenne :) Holnap pedig igyekezz kissé jobban. (Én az ilyen csokimániámkor szoktam nyomni ketogén napokat, nekem hatékony, de nem mindenki ilyen.)
2013. dec. 29. 16:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) tudom hogy nem így kellet volna a csokis dolgokkal most vissza fogom fogni magam. Hivatalosan holnaptól diétázom. Ha van itthon barna kenyér akkor azt eszem de most nincs..amúgy nem eszem sok kenyeret. A tojásrántottát kókuszzsírral sütöttem.
2013. dec. 29. 16:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Milyen az a ketogén nap? Lehet hogy kissé fárasztó kérdés de még nem hallottam róla! :o
2013. dec. 29. 16:18
 6/12 dr filippo ongaro ***** válasza:
Hogy akarsz diétázni amikor étkezni sem tudsz! A ketogén diéta minek neked tán epilepsziás vagy?
2013. dec. 29. 17:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tőled kérdeztem hanem a másik hozzászólótól. Nem muszáj válaszolni a kérdésre ha nincs semmi hasznos, értelmes mondanivalód!
2013. dec. 29. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, "Pár kilót (2-3) le szeretnék adni úgyhogy most oda kéne figyelnem mit eszek."

Nem figyelsz oda hogy mit eszel. Liszt és cukor, ez a napi menüd meghatározó része. Nem az a kérdés, hogy ehetsz-e még, hiszen eddig sem ettél hanem szinte csak tömted ki a gyomrod értelmetlen (de finom?) dolgokkal.

Ideje lenne elkezdeni tényleg enni, de ehhez húsra és zöldségekre lenne szükséged. Ezekből gyakorlatilag nem is ettél ma. A tojásnak volt értelme a mai étkezésedben, a baromfi sonkának már nem biztos, hiszen a baromfiknak eleve nincs is sonkájuk.

A többi meg mind kuka :)

2013. dec. 29. 17:45
 9/12 A kérdező kommentje:

Pulykasonka..márpedig ezen a néven árulják.

Mi számít húsnak ha ez nem? Diéta alatt egyek karajt meg juhbeles virslit? :o

Amúgy reggel kutattam zöldség után de csak hagyma van itthon! :|

2013. dec. 29. 17:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Az hogy mi van otthon.. egy dolog. A valóság mindig rideg és rosszabb, mint lennie kell.

Hús az hús. Az amihez nem tettek szóját és ízfokozót, keményítőt, cukrot és más adalékanyagokat. Ami az állaton van. A többit tekintsd csak élelmiszeripari hulladéknak, nyugodtan.

A ketogén táplálkozás ha már szóba jött, megmenthetné Magyarországot. Jelenleg rengeteg a beteg ember.. egy paleó ketogén étrend, úgy 1-2 évig mindenkire ráférne ebben az országban, csak hogy kicsit elkezdjen normálisan működni a rengeteg beteg ember szervezete. Utána el lehetne hagyni a gyógyszerszedést az emberek 90%-ánál, és normálisan élni. Persze nem lehetne visszatérni a búzázásra..

2013. dec. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!