Ehetek ma még valamit? (lent) 15L
Ezeket ettem ma..nem túl jó.
4sor csoki 5 soros tábla..ez a gyengém :/)
3db csokis reggeliző keksz
1db kisméretű pirítós kevés margarinngal 2 szelet baromfi sonkával.
Tojásrántotta (2db tojás) 2 szelet baromfi sonka.
1 szelet baromfisonka magába.
2db mézeskalács
2 vékony szelet natúr gesztenyepüré
Sok-sok cukrozatlan zöld tea
Ehetek még valamit ma? Pár kilót (2-3) le szeretnék adni úgyhogy most oda kéne figyelnem mit eszek. 15L
Válaszokat előre is köszönöm! :)
A ketogén diéta alatt többnyire (mivel láttam én már különböző számokat) 30g alatti szénhidrátbevitelt és a kalóriát tekintve 75-80% fölötti zsírbevitelt értenek. Az utóbbi nekem nem gond, az előbbi már kihívás, bár ma speciel összejött, de szerintem semmi gond nincs azzal, ha a szénhidrát zöldség miatt szalad meg kicsit, ahogy nálam tipikusan teszi. Legfeljebb nem lesz ketogén, de a szénhidrátban dúsabb táplálkozásnál nekem mindenképpen előnyösebb.
Azt hiszem, gyakoribb a ciklikus ketogén diéta, ahol szénhidrátvisszatöltő napok vannak, sok ch, kevés zsír, ilyet én nem tudok s akarok csinálni, akkor eszem szénhidrátot, amikor hiányzik. Elég jól jelzi a testem, hogy kell neki. :)
Elég sokan követik a ketogén diétát, mert zsírból fogyásra remek, nem írom le a komplikált mechanizmusát, rákereshetsz.
A 30g könnyen lehet brutálisan kevés egy embernek, első alkalommal, amikor még közel volt a szénhidrátdús időszakom, 2 nap alatt padlóra küldött, de minden alkalommal jobban megy és amúgysem szoktam igazi, 30g-os ketogén határt tartani. Bizonyára van, akit a sok zsír terhelne meg, az nálam oké, a szénhidrátszintre vagyok kényes, se extrém kevéssel, se sokkal nem vagyok jól. Gondolom, másoknál is van ilyen. Fontos, hogy ne erőltessünk magunkra olyat, amit nem viselünk jól.
Kicsit kestem a valasszal, de szerintem segit: [link]
nekem is segitett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!