Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma? 13/l

Sokat ettem ma? 13/l

Figyelt kérdés
Egy vajkrémes szendvis és este műzli ami sima müzli volt no cukor,és nem zsíros tej.Ha ezeket eszem 2 hétig vagy egy hétig lefogyhatok? 170 cm 53 kg/45 kiló szeretnék lenni.
2009. dec. 14. 20:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Hát undorítóan néznél ki 170cm-rel meg 45kg-mal...igy is tök sovány vagy:S

Kinek vagy minek akarsz te ilyen gebe lenni?

2009. dec. 14. 20:29
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
mért akarsz anorexiás lenni? k*rva csúnya leszel
2009. dec. 14. 20:33
 3/16 anonim válasza:
:) hát ez nem sok. Biztosan fogynál ha csak ezeket ennéd egy darabig.. De nem hiszem, hogy fogynod kéne, szerintem rendben van a magasságodhoz a súlyod. Mondhatni vékony vagy! Én is az vagyok 165 cm és 47 kg, sokan nagyon soványnak tartanak, mondjuk nem is eszem sokat... szerintem neked kevés lenne a 45 kg, ne kínozd magad, max. 50ig mennj le, de utánna nincs értelme.
2009. dec. 14. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokat? Egy 2 éves kisgyerek uzsonnáját etted egész nap! Éhen akarsz halni? 13 évesen még fejlődnöd kellene, és nem fogyózni!Mégis milyen anyagokból akarsz felnőni? Gondolom szép, csinos akarsz lenni.Nincs ezzel semmi gond, de túlzásba viszed.Ha ennyit eszel csak, pár év múlva komoly betegségeid lesznek, pedig pont akkor kellene a legszebb, legjobb formádat hozni.
2009. dec. 14. 20:35
 5/16 anonim válasza:
68%
Hagyjátok már majd ha kínok közt meghal akkor milyen jó lessz neki hogy soványan hal meg
2009. dec. 14. 20:38
 6/16 anonim válasza:
Lefogyhatsz, csak már nincs mit lefogynod magadról. Ne tedd tönkre magad, a saját érdekedben. 13 évesen nem fogyókúrákkal kell foglalkoznod, hanem azzal, hogy rendesen egyél stb. Hidd el, komoly következményei lesznek ha sanyargatod magad...
2009. dec. 14. 20:39
 7/16 anonim ***** válasza:
45 kilóval olyan leszel mint egy gebe fiú. Nem fejlődnek ki a melleid sem és anorexiás leszel. Ha ezt szeretnéd folytasd. Ha nem akkor egyél rendesen és nem fogsz fiatalon meghalni.
2009. dec. 14. 20:47
 8/16 anonim válasza:

174 cm és 78 kg az sok (hamár itt tartunk)? 14/F

napi 2 szendvics ennyi az ösz kajám és non zömök testalkat nem dagattt csak Zömök >><

2009. dec. 14. 20:57
 9/16 A kérdező kommentje:
De olyan furán érzem magam,mintha dagadt lennék.És ha ennék is normálisan mert már próbáltam teljesen rosszul leszek hányingerem van és teltségérzetem.Nem tudok többet enni.
2009. dec. 14. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:
38%

Nem! Ez még bazisok!

Tej helyett igyál vizet, vajkrém helyett pedig csak sima kenyeret egyél és ne egyél műzlit!

Később ha birod a kenyeret is elhagyhatod!

3 hónap múlva tök sukár leszel! :P

2009. dec. 14. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!