Segítség kéne óriási túlsúly esetében?
17 éves lány vagyok óriási súlyfelesleggel (+15 kg) nem vagyok testképzavaros tényleg ennyit kellene fogyjak hogy egészséges súlyom legyen.
A cukrot és a lisztet már egy jó ideje csökkentett mértékben eszem , cukros löttyöket sose szerettem. A gyengém mindig is a kakaó volt müzlivel ezt sajnos a mai napig fogyasztom. Kb mennyi kalóriát tartalmaz 2.5 dl tej 2 k.k. kakaó es 2 e.k. natúr cornflakes? Hátha a számok megdöbbentenek eléggé ahhoz hogy végleg lemondjak róla.* bocs a kitérőért*
A sporttal vagyok nagyobb gondban. Hetente 2x 1 órát úszok , de kellene valami edzésterv ami hatékony. Jól úszok, 4 évig rendszeresen jártam edzésekre. Naponta 1 órát tudok elmenni kutyátsétáltatni, a kérdésem , hogy a séta hasznos? Futni nem merek rögtön mert félek hogy az izületeimnek tennék rosszat, majd pár kg ledobása után térnék át a kocogásra. Mit gondoltok ennyi mozgás elég vagy iktassak be mást is? Nyitott vagyok bármire a cél érdekében
Sajnos benti videókat nem tudok csinálni mert kicsi a hely a lakàsban , de ha tudtok mondani olyat amihez nem jell nagy tér esetleg a szabadban tudom csinálni , várom az ötleteket.
Köszönöm hogy elolvastad, kérlek a válaszban ne fogalmazzatok nagyon durván.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!