Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek? Mit csináljak?...

Mit egyek? Mit csináljak? SEHOGY NEM MEGY!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és próbáltam lefogyni,de nem bírom ki evés nélkül ,rosszul leszek,ha keveset eszek:S tUDOM,Hogy béna vagyok,de anyámék sem segyítenek csak rontanak a helyzeten ,mondom neki,hogy szóljanak rám,ha csokihoz nyúlnék,nem még kínálgatják is :S és mondják,hogy nem lesz tőle bajom:(:'( most akkor kire számítsak?vagy mit csináljak?
2009. dec. 14. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel ugyanígy vagyok, bár én 25 vagyok. Hiába mondom a családnak, hogy szeretnék leadni pár kilót, egyfolytában kínálgatnak mindenféle sütivel meg egyéb kalória bombákkal. Ide kemény akaraterő kell tudom, de nekem sajnos nincs.
2009. dec. 14. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit, szüleidnek pedig mondd meg nyomatékosan, hogy te most fogyni akarsz és igenis lesz tőle bajod, mégpedig az, hogy nem fogysz le!
2009. dec. 14. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
14 évesen még jó hogy nem támogatnak a szüleid a hülyeségedben.Sportolj rendszeresen,és egyél rendesen.ENNYI.
2009. dec. 14. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
úgy akartam,de néha annyira éhes vagyok:Sesetleg valami ötlet,hogy holnap mit egyek?
2009. dec. 14. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
SPORTOLJ! ne a kaján gondolkodj, menj ki futni minden nap
2009. dec. 14. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Fontos hogy sok fehérjét egyél és kevesebb szénhidrátot mint eddig.

Egyél holnap reggelire Jó reggelt!-et, gyümölcsöt, gabonapelyhet...

Tízóraira sonkát( Sága Exkluzív prémium pulykasonka, 85kcal egy csomaggal és 2g zsír) mellé zsírszegény medve sajtot( 2-3 db), paproka, paradicsom.

Ebédre, rizset vagy burgonyát két Rio Mare zsírszegény konzervvel, 0,1 g zsír van benne, ha kívánod megehetsz 3-at is.

Uzsonna: gyümölcs, Tescos zsírszegény túró vagy ammit kívánsz.

Vacsira meeghetsz még egy csomag sonkát, tojással, sok zöldséggel, sajttal.

Én is ezeket eszem csak én tésztafélékkel, mert én nem fogyózom. Ha szereted a haalt és a pulykát, akkor ezzel hamar le fogsz fogyni, úgy hogy nem is éhezel.

Jó étvágyat!

2009. dec. 14. 20:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 14. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!