5 honap alatti 21 kilo fogyas eseten, ha ugy erzem, hogy kimerult vagyok, alig van erom, semmihez nincs kedvem mostanaban. Akkor mit tegyek? Ez a fogyas miatt van?
Ez esetben passz, ha keveset ennél vagy nagyon egyoldalúan, azt még érteném... Bár a mindent evést nem a legideálisabbnak tartom, azért nem szokott erőtlenséget okozni, főleg annál, aki addig is mindent evett...
Remélem, más majd okosabbat mond, nálam itt megáll a tudomány. Inkább megyek súlyzózni, nekem a 6 kiló is kicsit sok bicepszre, pedig nem vagyok kimerült vagy extra gyönge, csak hát edzetlen.
Azért az első két hónap nem túl sok evése az meglátszik az emberen. Az nagy idő ám! Az bőven elég, hogy szignifikáns mennyiségű izmot bontson el a szervezeted. A fáradtság, kedvetlenség az meg nyilván a tél végével magyarázható. Teljesen kimerül a d és egyéb vitamin készlete a szervezetednek. D,C,B,K meg omega 3 zsírsav egy jó adag.
Ha szeretnéd visszanyerni az erőnlétedet ,akkor egyél fehérjedúsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!