Hogyan örizhetem meg a testsúlyom?
Figyelt kérdés
A nyáron 67 kg voltam.A Kalória bázis oldal és a mozg;as segítségével 58,8-59 kg vagyok.
Szeretném ezt így megtartani,csak kérdés ,hogy hogyan,mert eddig keveset ettem (utobbi másfél hétben 1,4 kg-ot fogytam) ezért félek,hogy azt ne hizzam vissza.
Mit javasoltok?Mit egyek,kb napi hány kcal-t egyek?
Köszönöm elöre is.
+172 cm vagyok és 15 éves.
2014. márc. 9. 19:41
1/1 anonim válasza:
Ha, lassan -és biztosan- válsz meg a diétás ételektől. Tehát, reggelire ehetsz nem diétását. Aztán pár nap múlva meg ebédet is... Az anyagcseréd már átalakult úgyhogy nem kell aggódni! :-)
Viszont a súlytartásról még valami... Nem, leszel egész életedben 59 kiló, tehát ha magasodsz és közben "hízol" ne akarj vissza fogyni mert ugye a növés ezzel jár!
Ha, az utóbbit is betartod egészséges és szép maradsz!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!