Normális a testsúlyom? 16/L
Figyelt kérdés
157 centi magas vagyok,a testsúlyom ingadozik 47 és 50 kiló között.3 éve sportolok rendszeresen futok és evezek 16-13 kilómétert,de nem tudom hogy a súlyom azért ennyi,mert picit meghíztam,vagy mert izmosodtam..Nőni nem nőttem már 2 éve.Mielőtt elkezdtem evezni 42 kiló voltam.Melyik a normális?2013. júl. 23. 15:39
2/6 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne rajtam izom(mert szerintem van,minden nap edzek) akkor mennyi lenne az ideális?
2013. júl. 23. 15:49
3/6 anonim válasza:
Ha nem lennél olyannyira izmos, akkor is a mostani súlyod lenne ideális. Akár még több is lehetnél.
Az átlagosnál satnyább izomzattal, vékony csontozattal kb. 44 az ideálsúly ehhez a magassághoz.
Normál izomzattal: 49 körül.
Erős, sportos alkattal 54. De ehhez tényleg izmosnak kell lenni, vagy nagyon nehéz csontozatúnak.
Az adatokat innen vettem (igaz, hogy felnőttekre írja, de egy 16 éves már nincs messze attól, hogy ne lehessen rá is értelmezni):
4/6 mucus98 válasza:
izmosodtal csak.
teljesen normális a sulyod.meg nolhetsz ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem nőhetek már.Anyukám,apukám is alacsony,a családba a nők közül majdnem hogy én vagyok a legmagasabb max 1-2 centit nőhetek még:D
2013. júl. 23. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!