Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 160 centihez 58...

Szerintetek 160 centihez 58 kg sok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, de biztos lesznek olyanok, akik azt írják, hogy igen.
2014. márc. 8. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:
sajnos szerintem sok, 50-52 lenne nekem az ideális
2014. márc. 8. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen a testkompozíciód! Izom- és zsírarány!

Nekem ennyi sok volt, mert nem vagyok túl sportos és nem is arányosan hízok.

2014. márc. 8. 18:00
 4/8 A kérdező kommentje:
szerintem annyira nem látszik meg rajtam, átlagos testalkatú vagyok, talán a hasam és a combom egy kicsit nagy.
2014. márc. 8. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

az attól függ. én egyszer 47 kilósból felszedtem 10 kilót, és eléggé látszott a karomon is, meg a fenekemen.

lefogytam ötven körülre. most megint 57 vagyok, mégse vagyok olyan, mint az előzőnél, mert most sokkal rendszeresebben sportolok, súlyzós edzést is.

2014. márc. 8. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jársz konditerembe hetente legalább 4x, nem eszel a testsúlyodnak megfelelő gramm fehérjét, szénhidrátot, zsírt biztosra mondom, hogy igen SOK. Testépítők 60-70 kilósan is nagyon karcsúak. Olyan hihetetlen, hogy annyi kérdés ami kilókat kérdez, és nem tudják felfogni az emberek, hogy az izom nehezebb mint a háj, mi meg nem látjuk kicsodán mennyi zsír és izomréteg van, ergo nincs értelme a kérdésnek.
2014. márc. 8. 21:11
 7/8 anonim válasza:

ezt így tényleg nehéz megállapítani, senki nem tudja milyen az izomzatod. én 162 cm vagyok,és 52 kg, de 47 kg-nál éreztem magam jól a bőrömben.

a lényeg,hogy te szépnek lásd magad! :)

2014. márc. 9. 13:26
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

mint írtam, kövér nem vagyok, de egy kis túlsúlyom van, ami a hasamon és a combomon látszik meg, ebből még szeretnék leadni, csak egy kicsit lusta vagyok, az édességet meg szeretem.

2014. márc. 10. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!