Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vissza hízhatom?

Vissza hízhatom?

Figyelt kérdés
ha hét közben 1200-1300 kalóriát fogyasztok, és 2 hetente hétvégén 2000-2500 at akkor rombadőlhet az edész diétám? (61 kg vagyok és 170 cm)

2014. márc. 7. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg függ pár dologtól, pl. hogy mennyi kalóriát égetsz, mennyit és mikor mozogsz (a plusznál vagy akkor pont csak heverészel), miegymás. Viszont az ilyen roppant keveset evők arról szoktak beszámolni, hogy pont jót tesz nekik egy-egy evősebb nap, a test emiatt nem áll rá tartalékolásra... Sokszor olvastam már ezt, lehet benne valami. Azt semmiképp nem ajánlom, hogy folyamatosan 1200 kalóriát egyél, az igen kevésnek tűnik.
2014. márc. 7. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: természetesen nagyon nem mindegy, miket eszel ama napokon. Én irreálisan sokat tudok felszedni szénhidrátdús napokon (ráadásul a szokásos kalóriamennyiségemmel), ami aztán olykor makacskodik és lemenni nem akar. Főleg a friss fogyásomat képes elrontani, ami még valahogy nem fixálódott a testem kis agyában, hogy ő annyi. Bocs, ha hülyén hangzik :D
2014. márc. 7. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Huhh..Köszönöm, ez most nagyon megnyugtatott :)amúgy mineden hétvégén lovagolni járok és amikor sokat eszem akkor ugrókötelezek is (általában ameddig bírom) vagy 2-3 órát sétálok :)
2014. márc. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!