Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166 cm 40 kg túl kevés?...

166 cm 40 kg túl kevés? Mennyi lenne az ideális?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl husis lenni,csak egy kicsit,ahhoz hány kg kéne lennem?
2014. márc. 7. 20:30
1 2 3
 11/22 gömbicica ***** válasza:

Ha 18 évesen 40 kilósan nem látod tul vékonynak magad, akkor nyaktól felfelé van a baj!!!!!

De mint irtam kollaganőm egy rakás pénzt áldozott a lányára, mindenféle orvosokra, majd 2 évig, és a helyzet most sem változott.

Ha pár dekát "hizik", már meg a cirkusz, hogy milyen ronda, a havija azóta sem jött meg, a család kikészült.

Hát nem ér ennyit egy bolondéria.

A hormonrendszered, ami komoly feladatot vállal az egész test müködésében, már taccsra ment(((((

Ne kivánd, hogy más nyavalya is felüsse a fejét. Mert, ha

netán betegség betegség után üti fel a fejét, akkor mifranc lesz?????

Gondold át, mi történt Veled, mikortól 50 kiló alá mentél.

Egyáltalán szereted magad? szereted az életet? a Téged körülvevő világot?

Egy könyvből idézek:

" az anorexia erős szeretethiányra vezethető vissza. számos étkezési probléma okaként a jelen vagy multbéli konfliktusoktól terhes anya-gyermek kapcsolatot jelölhetjük meg. Gyakran azért vagyunk bosszusak, mert ugy érezzük, nincs meg a saját életterülnk, vagy nem tartják azt tiszteletben.

Az anorexia v ágy az érzelmik táplálékra. Szeretetre és a "bennünk élő" anya feltétel nélküli elfogadására van sükségünk. Az anorexia arra irányuló kisérlet, hogy a belső ür, hiányérzet éhen haljon bennünk, apróvá váljon és eltnjön.

Érzelmi igényünket azonban toavábbra is tul nagynak itéljük, ezért folyamatosan kövérnek látjuk magunkat, ez mentális fixáció még akkor is, ha sovány és karcsu a testünk.......

Fiatal lányként, vagy fiuként elutasitjuk a korunknak megfelelő szexuális fejlődési fázisokat. minden felénk irányuló szexuális, intim, felfedező, bensőséges közeledés megkisérlése szinte felesleges.

Az első lépés, a gyógyulás felél, hogy fokozatosan el kell fogadnunk a nőiességet, a megérző, intuitiv és lelki oldalunkat.

A szexualitás, az anyai intimitás is feldolgozásra vár, hiszen meg kell tanulnunk szeretni az édesanyánkat. szépen lasan meg kell tanulnunk szeretni a tesütnket, a többi embert. maradjunk nyitottak mindarra, amit az élet tartogat számunkra.

az elgogadás és a feltétlen szeretet nagyon kedvező hozzáállás lenne.

sok programot szervezzünk, sportoljunk, áldozunk a hobbinknak. .........."

remélem kicsit segithettem.

kivánom Neked, hogy mielőbb régi fényedben tündökölj, és az egészséged ne szenvedjen kárt!!! üdv. Edit.

2014. márc. 10. 08:54
 12/22 anonim ***** válasza:

Nyugi, én nem leszek olyan ingerült mint az előbbiek... (...)

Szóval.166 centihez, a "vékony de még szép" kategóriában az 52-55 kiló tartozik.Tűzd ki mondjuk az... 54 kilót.

És. hízni hogyan kell? Nos...

1. Harci Feladat: Estére (Késő estére) egyél "pótvacsit". (Nutella+háztartási keksz, fehér kenyér+mogyoróvaj mind jöhet).

2. utasítás: "Nasi!" A nassoláshoz pedig ajánlom az olajos magvakat.Egészséges ételek közé sorolják ugyan (mert az is) de mondjuk a 20 db mogyoró után a hizlaló dolgok táborát erősíti.

3. Sport: Igen, tudom, hogy fura de ha izomra mész -és ha olyan alkatod van- nem fogyni hanem "izmosodni" fogsz, ami pedig súly. Így "csinosan" mennek fel a kilók. Fontos még: Ha, mondjuk 2-3 hétig minden nap futsz (ez tudom, hogy embertelen mennyiség, nem várja el tőled el ezt senki, ne aggódj) de ha a következő hónapra abbahagyod az eredmény számodra jó lesz...+Kalória. Az "ex sportolók" mozgás hiány miatt ezért híznak el.

4. "Híz Hungaro-Gasztró módra". A Magyar ételek hizlalók. Gulyás leves,Paprikás krumpli... Szerintem ismered őket

:-)

5. "Svájci étrend".A sajt igenis hizlaló.És, ha ebből fél kilót eszel tényleg nagyon hizlal, szóval csak óvatosan.

6. "A full hizlaló dolgok"

-Csoki

-Meki

-Regi (Jó ilyen nincs de a "csoki, mekire" rímmel a: Regi :DD. Mindegy ne törődj ezzel!)

-Tortilla (A Chipset nem írom fel mert az rákkeltő)

-Kenyér! Nem, mindegyik kenyér de amelyiket fehér lisztből csinálják, akkor a megoldás esetedben: Ham-Ham!-Nyam-nyam! (Jó, ez is rímmelős micsoda akart lenni... Relax több ilyen nem lesz :D)

-Tejszínhab. Ez olyan finom, hogy simán is eheted!

Szerintem többel nem is bombázlak! Hajrá! Kalória bombákkal fel! :-)

2014. márc. 11. 17:19
 13/22 anonim ***** válasza:

Szia.

Hasonlo cipoben jarok. 167 cm es 42 kilo vagyok,,ja es 25 eves.

Egy gramm se jon fel,pedig rengeteget eszem. Pont azokat,amit a 12-es hozzaszolo leirt,de azok sem hatnak. Voltam dokinal,semmi bajom.

Ez van. Nem tudok mit csinalni. Pedi nagyon,nagyon szeretnek hizni!!

Ugy elvagyok keseredve tole.... :(

2014. márc. 11. 23:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat!:3
2014. márc. 14. 21:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Számold ki makróra. 4/ttkg szénhidrát, szóval 160 gramm simán mehet, de lehet szerintem az esetedben 200 gramm, ilyen extrém alacsony súlynál.

És 1,5-1,8/ttkg fehérje.

és lehet 50 gramm zsír.

Mellé végezz saját testsúlyos gyakorlatokat, erősítéseket, hogy jöjjön rád izom is.:)

Ha van kedved, esetleg kondi, az lenne a leghatásosabb.

Heti 3x, teljes test edzés.

A helyedben nem szemét kajákkal próbálnék súlyt felszedni. Az olajos magok finom, egészséges és hízlaló nasik.:)

amúgy meg szerintem minimum 50 kg-nak kéne lenned. Ha betartod amit írtam, akkor rendbe kell jöjjön a hormonháztartásod, és a havidnak is meg kéne idővel jönnie.

Sok sikert.

Szénhidrát: zabpehely, rizs, tk kenyér, durumtészta

Fehérje: Hús, hal, tojás, túró (prot. tápkieg)

Zsír: olajos magvak, olivaolaj, lenmagolaj, omega3

Ja és soook sok zöldség, és mehet gyümölcs is.

2014. márc. 30. 19:57
 16/22 anonim ***** válasza:

Keverd a fehérje/szénhidrát/keményítő kombó magyaros ételeket!

(És egy 1300 kalóriás amerikai palacsinta segíthet!)

2014. ápr. 1. 18:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha elkezdenél sportolni izmosodnál, ergo az izom több súlyt is jelenthet, diéta mentes ételekkel (magyarán egyél hízlaló dolgokat!). Ha, nagyon nem szeretsz hosszú távon sportolni, rendben. Csupán 2 héten keresztül menj futni egyél jó sokat és mikor lejár a 14 nap hagyd abba. Ha, abba hagyod a sportot hízni fogsz.

+egyél minden nap kicsivel többet. Mondjuk uzsonnára az 1. nap egyél 30 db mogyorót. Holnap már 40-et stb...

2014. ápr. 13. 11:02
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem táplálkozol rendesen. 5 ször kell enni 1 nap. Főtételt ebédre, sok kenyeret egyél az hízlal, krunpli, rizs is hízlal. Hol vannak ilyenkor a szüleid? ők nem látják hogy milyen sovány vagy? Legalább 10 kilót kell híznod.
2014. máj. 4. 05:52
 19/22 A kérdező kommentje:
Vannak szüleim, mondják legalább 50-re menjek fel.
2014. máj. 4. 09:18
 20/22 anonim válasza:
Az ha elhizz nem megoldas. Normalis eteleket kell bevigyel a szervezetedbe. Napi 5x etkezz. Sok feherjet zoldseget es gyumolcsoket. 25F
2014. máj. 4. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!