Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166 cm 40 kg túl kevés?...

166 cm 40 kg túl kevés? Mennyi lenne az ideális?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl husis lenni,csak egy kicsit,ahhoz hány kg kéne lennem?
2014. márc. 7. 20:30
1 2 3
 1/22 gömbicica ***** válasza:

hát negyven kiló szerintem elég gebusz(((( bocsi.

mindehhez hány éves vagy?

ha nem vagy fáradékony, jól vagy, (gondolom lány vagy) a havid is normális, szerintem nincs tennivalód.

valószinüleg a szüleid is hasonló alkatuak.

2014. márc. 7. 20:37
 2/22 anonim válasza:

van egy olyan elmélet hogy annyi kg kel lenned mint

a méretedből 100 cm

Jelen esetbe 166-100= akkor 66 kg kell lenned de ez nagyon sok úgyhogy a másik az hogy 110 cm kell

56 kg

Szerintem próbálj meg többet enni de úgyan úgyy sportolj

2014. márc. 7. 20:41
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem kell bocsánatot kérned hiszen én kértem őszinte véleményt :)!

Amúgy egyáltalán nincs havim amióta 50 kg alatt vagyok.

Vérnyomásom alacsony , hidegek a kezeim folyamatosan stb.

és 17 éves vagyok, 2 hónap híján 18.

nem sportolok semmit...:)

2014. márc. 7. 20:44
 4/22 anonim ***** válasza:

55 kg körül.

Ha nincs menstruációd az nagyon rossz jel, a vérkeringésed sem jó, ezt mutatja a hideg végtagok és az alacsony vérnyomás. Mindenképp fel kellene szedned egy kis izmot és egy kis zsírt is.

Gondolom alakod sincsen, mármin melled, feneked, hisz ezek mind zsírból vannak.

Most okosan kell csinálnod, hogy ne csak zsír jöjjön fel.

2014. márc. 7. 20:55
 5/22 A kérdező kommentje:

Akkor hogy álljak neki hogy ne csak zsír jöjjön fel?

Amúgy igen nincs semmi fenekem,mellem, tiszta csontos vagyok sokak szerint, már aggódnak értem.

Eszerint a legjobb lenne,ha 50-55 kg-ra felhíznék ?

De hogy csináljam akkor?

2014. márc. 7. 21:01
 6/22 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz!
2014. márc. 8. 08:40
 7/22 A kérdező kommentje:
Voltam,de nem mondd semmit :D
2014. márc. 8. 15:52
 8/22 gömbicica ***** válasza:

"Akkor hogy álljak neki hogy ne csak zsír jöjjön fel?

Amúgy igen nincs semmi fenekem,mellem, tiszta csontos vagyok sokak szerint, már aggódnak értem.

Eszerint a legjobb lenne,ha 50-55 kg-ra felhíznék ?

De hogy csináljam akkor?"

18 évesen elmaradt a havid is????

Nem voltál anorexiás időszakban véletlenül? egy kolleganőm lány volt olyan jajjjj de kövér vagyok, aztán egy jót hányok stb.stb. Ő 17, a havija neki is elmaradt. Járt pszichológushoz jó pénzért, meg mindenféle csoportterápiára.A család már lassan rámegy anyagilag, meg emberileg is, anyukának már kész idegbaj ez a helyzet. karácsonykor ugy nézett ki rendbe jött evésileg, és ksicsit "hizott" is, de még mindig olyan mint a gereblye, arca beesett, sokat hullott a haja, ami hosszu és feketére festett, ráadásul melegitőbe jár, nem rendes ruhába, mert olyan dagadt, hogy a lábán látszik, milyen vastag!!! Közben olyan vékony, hogy csak lógnak a karjai(((( borzalmasan siralmasan néz ki(((((

Valami anyagcserezavarra gondolnék még esetleg.

Vérképet csináltak valamikor?????

A fenékformálásra vannak gyakorlatok,

mell nagyobbitására én nem tudok, de lehet, hogy alkatilag nem vagy "melles", de a mell izmokat lehet edzeni, amik szerintem a kicsit is megemelik kissé (azt hiszem)

MIndenképpen valami orvosi megoldást keress, mert ha a hormonrendszered, megborul teljesen, akkor az magával hoz csomó bajt((((((

Esetleg konzultálj nőgyógyásszal is, de azok meg hormonokat fognak lehet felirni, azokat meg megint csak nem kéne 18 évesen.

Vagy még az jutott eszembe, hogy nem szedtél fogamzásgátlót eddig? Az is lehet esetleg hunyó ha olyan.

Már nem tudok mire gondolni.

Szüleidnek nincs valami jó gondolata?

2014. márc. 9. 12:45
 9/22 anonim ***** válasza:

Melled akkor lesz, ha zsírt is felszedsz, ahogy a formás fenékhez is kell a minimális zsírréteg.

Ha az a doki nem tett semmit, akkor fordulj másikhoz, mert komoly gondok vannak veled. Az orvoshoz pedig légy őszinte!

2014. márc. 9. 18:29
 10/22 A kérdező kommentje:

2 éve lassan nincs havim,mióta 50 kg alatt vagyok.

voltam nőgyógyásznál vele felírt gyógyszert, és hogy zöldségeket gyümölcsöket egyek,hát semmit se segített.

most se látom túl vékonynak magam..

csináltak tavaly vasam alacsony volt,de a többi normális.

semmi fogamzásgátló..

2014. márc. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!