Milyen ideális?
Egészségügyileg?
Esztétikailag?
Neked konkrétan?
Ebből csak az elsőt tudjuk megmondani: egy átlagembernek, tehát nem versenysportolónak, akin sokkal több izom van
nőnek: 53 és 65 között.
A tolerábilis tartomány pedig: 48 és 72 között.
50 kiló
Vagyis én annyi vagyok,és tökéletes a testem!
Kicsit off leszek, de szeretnék a kérdésre válaszolni mindenképp.
Egy embert nem a súlya határozza meg, úgyhogy azt el is lehet rögtön felejteni, hogy nem vagy teljes értékű nő, ha nem esel bele az ideális kategóriába.
Én 162 centi vagyok és 65 kiló, nem vagyok önámító, van rajtam háj, több, mint 5 kiló. Ez van. Én attól még szép ruhákat hordok, odafigyelek a külsőmre, festem a körmöm, hordok tapadós, rövid ruhákat, persze csak olyanokat, amikben nem illetlenség kimenni az utcára vagy emberek között mutatkozni. (Magyarul nem nézek ki utcalánynak.)
Soha senki nem panaszkodott még nekem a külsőm miatt, senkit nem zavart a kis extra zsír, pedig voltam már kifejezetten sport-mániás férfiakkal is együtt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden nagyon relatív. Vannak lányok, akik nagyon odafigyelnek erre, én nem ítélem el őket, mindenki csináljon, amit szeretne, de ne húzzuk le mások önbecsülését látatlanban, mert az nagyon csúnya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!