Hogy lehetne ilyen testem? (kép! )
2014. márc. 4. 20:31
2/11 anonim válasza:
Fúj! Anorexiás akarsz lenni? nagyon undorító!
3/11 anonim válasza:
Ilyen alakod soha nem lesz. Mert ha jól látom nem vagy homokóra, a lány a képen pedi az (vagy szikével azzá tették).
Fogyni persze tudsz, ha anorexiás leszel, de ilyen alakod soha nem lesz plasztikai sebész nélkül.
4/11 anonim válasza:
NEE, szerintem jó vagy így ahogy vagy.
Ha szeretnél akkor meg inkább egy kicsit formásodj, "izmosodj" :) 16L
* Az "ilyen szeretnék" kép, valami nagyon NEM SZÉP. És még szalonképesen fogalmaztam.
:)
5/11 anonim válasza:
Gusztustalan az elso. A masodikon egy csinos lany van.
6/11 anonim válasza:
Az a tiz perc szunet a combjai kozott undorito.
7/11 anonim válasza:
Sok sport, kevés étel, és egy jó szűk fűző :D
8/11 anonim válasza:
beteg vagy, pszichológus kellene inkább neked
9/11 anonim válasza:
Hidd el, sokkal jobb alakod van, mint annak az aránytalan gebének az első képen.:)
Esetleg sportolj és kajálj egészségesebben, ha nem vagy elégedett, de olyan sose lehetsz, már az alkatod miatt se.
10/11 anonim válasza:
faj vagy sem,nem fogom szinezni a dolgokat..aki azt mondja az elsore hogy aranytalan,az nincs tisztaba a szavak jelentesevel... kicsit sszerintem vekony az elso lany,de hogy maga a csontozata,vagyis alakja az aranyos es szep,az biztos.A te alakod sem rossz,soot...te olyan mint az elso sosem leszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!