Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 650-700 kalória nagyon kevés?

650-700 kalória nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Így szoktam enni:

Suliban 2 szendvics tk kifliből vagy zsemléből.

Otthon, suli után ezeket szoktam enni: natúr főtt csirkemell, pufirizs, natúr joghurt zabpehellyel vagy müzlivel, néhány szem valamilyen olajos mag, saláta, néha tojás, nagyon ritkán almachips (nem egy egész zacskó).

Vacsi (olyan fél 7 fele): 1-2 szelet pufirizs, paradicsommal, salátával, néha uborkával, light mozzarellagolyók, csirkemell sonka.

Ez így olyan 650-700 kalóriára jön ki. Ma például ettem egy palacsintát (nem szoktam fehér tésztát enni, max. heti 1-2 kifli, vagy heti 1 péksüti) , mert csak 500 kalóriát ettem volna, azt meg nagyon kevésnek találtam.

Ez szerintetek így jó nagyjából? Lehet, hogy nem túl sok, de nagyjából szerintem egész normális kajákat eszek.

2014. márc. 4. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem eszel mindenbol egy harapast, nem szenhidratcsokkentett/zsirszegeny dolgokat fogyasztol akkor ez szerintem tobb mint 700 kaloria szerencsere! Tudod hogy ez milyen keves?? az 1000kcal is keves lenne! ez koplalas szivem igy nem fogsz sikeresen fogyni!
2014. márc. 4. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
helyesbitve: ez igy mar emberibb de nem jo, a 700 kcal a koplalas ami nem segit semmit se ugyhogy ne csinaldd ha jot akarsz magadnak!
2014. márc. 4. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon kevés! Ha kiszámolod a napi szükséges kalóriabeviteled azt maximum 300-400 kalóriával csökkentsd. Ha tú kevés a bevitel, akkor a szervezeted bekapcsolja a vészcsengőjét. Vagyis tartalékoló üzemmódba kapcsol és minden bevitt energiát el akar majd tárolni. Hogyha egy ilyen 600 kalóriás fogyókúra után majd vissza akarsz állni egy normál étrendre, akkor fog bekövetkezni a jojó efektus. A tested a hosszú éhezés után minél többet akar majd raktározni. Ebbe a hibába rengetegen beleesnek.

Sose legyél ilyen drasztikus, mert hosszú távon ez sikertelen lesz. (Tapasztalatból mondom.)

2014. márc. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!