Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi a napi kalória alsó...

Mennyi a napi kalória alsó határa?

Figyelt kérdés

Szeretnék gyorsan lefogyni, de tudom hogy az nem egészséges, úgyhogy szeretném megtudni, hogy MINIMUM mennyi kalóriát egyek meg naponta ahhoz, hogy elég szépen fogyjak és ne is legyen túlzás.

(Lehet hogy ez most furán hangzik, de naponta 1kgot is képest vagyok lefogyni(persze néha meg-megáll, de aztán szépen leugrik újra), de felet legalább, és még eszek egy szelet csokit is. Mondjuk azt úgy csináltam hogy reggelire egy banánt vagy gyümölcsöt, ebédre jól laktam és egy csokit vagy túró rudit desszertnek. Mozgás nélkül is sikerült. Viszont most átakarok térni a napi 5x-i étkezésre, hogy sokszor kicsit és figyelek hogy sose lakjak jól. Emellett mozgok is.)

2014. febr. 28. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyan adatot nem adtál meg, ami alapján akárcsak tippelni is lehetne.
2014. márc. 1. 08:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Amennyi étellel jóllaksz, az a minimum.
2014. márc. 1. 09:32
 3/3 A kérdező kommentje:

21/l

84,175

2014. márc. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!