Nyárra szerintetek hogyan lehetne ilyen alakom?
A hasamra, derekamra, combomra, fenekemre híztam.
Mivel lehetne ilyen alakom?
Nyárra meg szeretném csinálni!
Ha ilyen hülye vagy, semmivel nem éred el.
Eszedbe se jut, hogy a "kiindulási állapot" is kellene a kérdés megválaszolásához?
Nem szeretnék magamról feltenni képet.
Leírtam úgy kb.-ra.
De akkor..
Kicsit szélesebb a csípőm, plusz azok amiket fent leírtam!
Remélem így már könnyebben eltudod képzelni.
Pedig az utóbbi történt.
Pont 50-ről 55-re!
Vazzeg, vagod, hgy 50rol 55re nem ugyanaz egy 156 centisnek, meg egy 173 centisnek!!!
...Kicsit szélesebb a csípőm... Hany eves vagy hogy csak ennyi esz szorult beled?
Az elobb rakott fel ide vki egy kepet magarol, hogy o dundi.... kover/zsiros hizot kepzelj el, erre o azt hiszi hogy ez "csak" dundi.....
keress egy semleges teruletet a lakasban, olyat, ahol a keprol/tapetarol/polcrol/plussallatrol/kedvenc parnarol stb. nem ismerik fel a lakasodat....fogj egy tukrot, allj ele es fotozd le magad ugy, hogy nyaktol lefele, a fejedre senki nem kivancsi!
Rolad keszult foto nelkul csak tippelgetunk mint a lottoszamokat, ami $zart sem er, te pedig elhiszed azt ami jol hangzik es mert ezt akarod hallani, kozben meg lehet hogy nagy atveres aldozata vagy!
Ha nem latjuk hogy nezel most ki, soha nem tudjuk megmondani, hgy ezt a popsit elerni valaha sikerulhet-e neked vagy sem. Raadasul ezen a csajon nem sok izom van, csak nagyon vekony...
Ha, mondjuk én is kiválasztanék egy képet és azt mondanám "5 kiló után így fogok kinézni" az emberiség ezt csinálná. De, nem.
A kérdés az alkat. Mármint az hogy, körte,alma,homokóra alkatod van-e. Mert, ha egy homokóra alkatú hölgynek a képét kiválasztod 5 kiló után nem fogsz az alterévé válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!