Azt hiszem bulimiás vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokat enni,január óta diétázok. Az első hónapban le is ment 6 kg,de azóta semmi,és ez annyira elkeseritett,hogy elkezdtem hánytatni magam. Nem fogyok tőle semmit,de mégsem bírom abbahagyni a hánytatást. Pedig nagyon kövér vagyok,90 kg/164 cm.2014. márc. 1. 14:39
1/2 anonim válasza:
Mégis mit csinálhatnál? Ne dugd le az ujjad a torkodon.
2/2 anonim válasza:
El kell menned pszchoLÓGUShoz.
Beszélned kell erről a problémádról szüleiddel, barátaiddal.
Új életet kell kezdened, aminek része az egészséges TÁPLÁLKOZÁS és az egészséges EDZÉS, szabadidős tevékenység.
Ha nem kötöd le magad, vagy hülyeségekre fordítod az idődet, energiádat illetve ha nem eszel jól, akkor tönkre fog menni az életed (a bulimia csak egy lehetséges betegség, ami nálad előjött de ezer más gond is lehet).
Úgyhogy irányt kell adni az életnek, most első legyen a pszichológussal való konzultáció. Tehát kényszeres cselekvésed van amiről le kell szoknod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!