Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Házi turmix diéta?

Házi turmix diéta?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy turmixot és nagyon imádom. Sajnos van rajtam kb. 10 kg felesleg és úgy gondoltam megpróbálok turmixok segítségével fogyni. Szerintetek heti 2 alkalom kondi+3 tesi mellett sikerülhet leadnom a felesleget? Diétás turmix recepteket tudnátok írni(lehetőleg ne olyat, amit googleba beütve találtatok, mert azokat én is láttam, hanem vmilyen kipróbált receptet.)

2014. febr. 25. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy járható út. Bármennyire is szereted a turmixot, azért van fogunk, hogy rágjunk. Egy idő után már hiányozni fog a rágás élménye és jól bezabálsz.

Egyél kisebb adagokat, kevesebb zsírt és cukrot, mint eddig, és mértékkel fogyassz turmixot.

2014. febr. 25. 15:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Eddig reggelire és vacsira ittam egy-egy turmixot mindig abból ami van itthon (alma, kivi, narancs). Ebédre rendes főtt ételt eszek. Természetesen nem csak turmixon élek egész nap. Cukrot már egy éve nem eszem. Egy év alatt sikerült már 10 kilót leadnon, de kb. két hónapja egy deka sem ment le. Ezért gondoltam erre a módszerre.
2014. febr. 25. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt vicces módszernek nevezni.

Mint írták, azért van fogunk, hogy rágjunk. Tehát mindig turmixot eszünk, a megrágott étel elvileg pép.

Keményítő és cukorszegény étrend mellett fogyni fogsz. A zsírfogyasztás miatt ne aggódj. Ehetsz kevés zsírt, csak akkor ne helyettesítsd a zsírt keményítővel (mondjuk kenyérrel).

Kérdés, hogy ha kevés szénhidrátot eszel, akkor zsír nélkül jól tudsz-e lakni. Ezt majd te érzed. Ha éges vagy fáradt vagy, akkor nyilván muszáj lesz több zsiradékot enni. És ezzel semmi baj nincs :)

2014. febr. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!