Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt fehérje...

Fogyókúra alatt fehérje turmix? (házilag)

Figyelt kérdés
Nemrég műtöttek vakbélre(több mint 1 hete)és nem kelhettem ki az ágyból szal sokat híztam...már előtte is diétáztam és most akarom folytatni,de még mindig nem tornázhatok....azért,h ne csak az izmomból veszítsek diéta alatt mit javasoltok?

2014. febr. 22. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem ilyenkor kell diétázni és tovább sokkolni a tested. Felépülsz és folytatod.
2014. febr. 22. 23:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Már komolyan nincs semmi bajom...és amúgy is diétáznom kellett holnap..szal nem lesz semmi gond.m :)
2014. febr. 23. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Első szerintem butaságokat ír, mert a diéta nem elvonást és koplalást jelent, hanem egészséges étkezést. Épp az volna a sokkolás, ha kenyeren, tésztán és hamburgeren élnél... Ha ez a diéta zöldségekből, csirke-/pulykamellből, tojásból, halfiléből, zsírszegény túróból áll az nem hiszem, hogy sokkolna, inkább jót tenne.
2014. febr. 23. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

1. nem azért híztál mert nem mozogtál, hanem mert sok lehetett az a szénhidrát.. :$

2. sajnos önmagában a fehérjefogyasztás nem oldja meg az izomvesztés kérdését. ahhoz izomstimuláció kell, nyilván kellő mennyiségű tápanyag is.. de mozgás nélkül sajna épül le az izomzat, ha eszel elég fehérjét akkor is.

2014. febr. 23. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
1 hét alatt sokat híztál, az azt jelenti, hogy előtte is baromi sokat ettél, elsősorban szénhidrátot. Azért lenne sokk a diéta, mert gyökeresen változtatsz az étkezéseden, amikor gyógyulnod kell. A különösebben semmi bajod, az kb annyi, hogy nem fáj, de az több, mint 1 hónap, mire meggyógyul, kivették egy szervedet, a hasizmodnak is gyógyulni kell. Izommunka nélkül a test nem tart magán izmot, felesleges neki, hiába eszel 500g fehérjét is.
2014. febr. 23. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!