Valaki írjon már olcsó fogyókúrás leves, és főétel recepteket?
Baromi egyszerű:
Leves: tele van a net zöldség krém levesekkel, csirkehús leves tészta nélkül stb.
Főétel: hús féle és köretnek zöldség. Olcsó hús féle a belsőség vagy csirkeszárny.
Pl zúza pörkölt karfiol rizzsel.
Attól lesz diétás ha nem tészta és krumpli a köret.
párolt csirkemell brokkolival.
levesnek meg ásványvíz,ha ínyenc vagy,akkor szénsavas ásványvíz.
Főétel: sima pörkölt répával, zellerrel, céklával.
Leves: sima pörkölt répával, zellerrel, céklával bő lére engedve.
Aki naponta jár bevásárolni és maga főz, tudja, hogy nincs ilyen. Legalábbis a mai Magyarországon nincs. Persze el lehet vicceskedni a dolgot, bár szerintem nem vicces.
A legjobb fogyókúra az, ha minél kevesebb zsírt és cukrot fogyasztasz, és csökkented az ételek mennyiségét. Mondjuk a 3/4-ét eszed annak, mint eddig.
72%-os válaszolónál nem értem miért emeli ki a zsírfogyasztás csökkentését. Ezt egy nagyon régi 'iskolában' tényleg tanították, de sohasem volt sikeres vagy igazán ajánlott.
Illetve a kevesebb evés szerintem nagyon jól hangzik.
Más a gyakorlat sajnos, amikor is az emberek mondjuk 3 zsemle helyett 1-2 zsemlét esznek.. ez még semmi sajnos. Ugyan úgy rossz minőségű élelmiszerből nagy szénhidrát terhelést kap a testük. És ez nem jó.
Meg eleve tápanyaghiányos lakosság mégis hogy ehetne kevesebbet. Sajnos sehogy, így is hiánybetegségek jellemzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!