Van egy kis problémám a combjaimmal kapcsolatba. Tudnátok segíteni?
1. kommentelő: nem tudom, az is lehet,hogy az,bár én narancsbőrre gondoltam, de sajnos nem igazán értek hozzá :/ elvileg hasonló a kettő..
2.kommentelő: Köszönöm, aranyos vagy! :) örülök,hogy nem vagyok egyedül. Elég türelmetlen vagyok, de megpróbálok olyan kiartó lenni,mint te.Köszike :)
A narancsbor es a stria teljesen mas dolog.A narancsbor az, amikor pl. osszenyomsz egy teruletet a combodon, es olyan ott a bor, mint a narancs, a stria pedig csik, bemelyesed, repedes a boron.Tehat akkor neked ezek kozul melyik van?
Egyebkent sajnos orokolhetted is, ha pl. az edesanyadnak is van.Nemcsak hizastol, fogyastol alakul ki, a tinedzserkor velejaroja is lehet ez a kotoszoveti elvaltozas.
Ha tornazol, javaslom, hogy vegyel paprika tartalmu kremet, kend ra mielott elkezded az edzest, es tekerd be foliaval!Kicsit csip, de nagyon hatasos!
Es kerulj minden tartozitoszeres, illetve fagyasztott vagy gyorskajat, es a cukros uditoket!
Remelem, tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!